İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Udinese Maç Tahmini 14.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde sezonun ilk yarısını 4. sırada kapatan Fiorentina ile 16. sıradaki Udinese, 14 Ocak Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Üst sıraları yakından ilgilendiren mücadele Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Fiorentina galibiyetine 1.70, beraberliğe 3.95, Udinese galibiyetine ise 4.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.96 ,2.5 Alt 1.85 oran kazandırıyor.

Fiorentina Galibiyet Hedefinde

Fiorentina cephesinde Vincenzo Italiano etkisi devam ediyor. Geçen sezon Konferans Ligi ve İtalya Kupası’nda şampiyonluğu finalde kaybeden konuk ekip, bu sezon etkisini 3 kulvarda birden sürdürüyor. UEFA Konferans Ligi Son 16 Turu’na çıkmayı başaran Fiorentina, İtalya Kupası’nda ise Yarı Final biletini cebine koydu. Bologna’yı penaltılarda mağlup ederek, tur atlamayı başardılar. İtalya Serie A Ligi’nde son 6 haftada sadece 1 kez mağlup olan Fiorentina, 4 galibiyet, 1 beraberlikle vites yükseltirken, seri Sassuolo karşısında sona erdi. Sezonun ilk yarısını mağlubiyetle kapatan Fiorentina, sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlamak istiyor. Ev sahibi 33 puanla 4. sırada yer alıyor.

Udinese Maç Kazanmakta Zorlanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ilk yarısı sona ererken, 19 haftalık fikstürde galibiyet almakta zorlanan Udinese, düşme hattının hemen üzerinde yer aldı. Sezonun ilk yarısında aldığı beraberliklerle dikkat çeken konuk ekip, 19 haftayı 2 galibiyet, 11 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 16. sırada yer alan ve düşme hattıyla arasında sadece 3 puan fark bulunan Udinese, son 8 haftada sadece Bologna’ya karşı galip gelebildi. 19. haftada Lazio ile evinde karşı karşıya gelen konuk ekip, karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan ve düşme tehlikesinden kurtulamayan Udinese, bu hafta Fiorentina deplasmanında galibiyet arayacak.

Fiorentina – Udinese Maç Bilgileri

Fiorentina – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina cephesinde Riccardo Sottil, Gaetano Castrovilli, Dodo ve Gonzalez’in sakatlıkları devam ederken, Kuoame ise milli takımına gitti. Udinese cephesinde bu hafta Vivaldo Semedo, Kingsley Ehizibue, Jaka Bijol, Enzo Ebosse ve Gerard Deulofeu’nun sakatlıkları devam ediyor. 

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Cristiano Biraghi, Jonathan Ikone, Rolando Mandragora, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Roberto Pereyra, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde üst sıraları bırakmayan Fiorentina, sadece lig değil aynı zamanda Konferans Ligi ve İtalya Kupası başarıyla da dikkat çekti. Ev sahibi sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlayacak ve Udinese’yi mağlup edecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gole ev sahipliği yapan mücadelede, puanlar bölüşüldü. Udinese deplasmanda 2 kez Fiorentina’ya karşı öne geçmesine karşın, Fiorentina geri dönmeyi bildi ve mağlup olmadı. Taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.