İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lazio Lecce İddaa Tahmini 14.01.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 20. hafta heyecanı devam ediyor. Lazio evinde Lecce‘yi konuk edecek. 14 Ocak Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlancak.

Bets10, Lazio galibiyetine 1.72, beraberliğe 3.70, Lecce galibiyetine ise 5.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Lazio Kazanmaya Devam Etti

Lecce son haftalarda çok formda. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden alınan Son 16 biletinin ardından, Maurizio Sarri’nin öğrencileri rotasını lige çevirdi ve ilk 16 haftada gösteremediği etkiyi, son 3 haftada gösterdi. Empoli ve Frosinone’ye karşı alınan farklı galibiyetlerin ardından, geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanında kazanmaya 2-1’lik skorla devam ettiler. 3’te 3 yapmayı başaran ve 19 hafta sonunda puanını 30’a yükselterek, 7. sırada yer almayı başaran Lazio, aynı zamanda İtalya Kupası’nda Çeyrek Final biletini cebine koydu. Ezeli rakibi Roma karşısında kazanarak yoluna devam eden ev sahibi, son 4 maçının kazandı. Son 3 lig mücadelesinde 7 gol bulan Lazio, kalesinde ise 2 gole izin verdi. Üst sıraları bırakmak istemeyen ev sahibi, bu hafta evinde Lecce’yi konuk edecek.

Lecce Galibiyetten Uzak

Lecce son 3 haftalık zorlu fikstürden 1 puan çıkarabildi. 3 hafta önce lider İnter’e deplasmanda konuk olan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Atalanta deplasmanına ise Lecce, karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 180 dakikada skor dahi üretemeden mağlup olan konuk ekip, geçtiğimiz hafta mağlubiyetlerine iç sahada konuk ettiği Cagliari karşısında son verirken, karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, ilk 5 haftada maç kaybetmezken, son 14 haftanın ise 13’ünde puan kaybetti. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 7’ye kadar inen konuk ekip, maç kazanmakta zorlanıyor. Alt sıralardan kurtulamayan Lecce, bu hafta Lazio deplasmanına konuk olacak.

Lazio – Lecce Maç Bilgileri

Lazio – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lazio cephesinde karşılaşma öncesi Taty Castellanos, Ciro Immobile ve Luis Alberto’nun sakatlıkları devam ediyor. Lecce’de Nicola Sansone’nin sakatlığı devam ediyor. Banda, Rafia ve Touba ise milli takımlarına gittiler.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Daichi Kamada, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Mattia Zaccagni, Gustav Isaksen, Gila Fuentes.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Federico Baschirotto, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan, galibiyetlerine İtalya Kupası’nda devam eden Lazio, 20. hafta öncesi çok formda. Galibiyetlerine devam etmek isteyen Sarri ve öğrencileri, Lecce engelini kayıpsız geçmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Felipe Anderson attı, Lazio evinde kazanmayı bildi. Lecce karşısında tek golle galibiyet hedefine ulaşan Lazio, taraftarı önünde aldığı 3 puanla bizleri İtalya Serie A Ligi’nin 20. haftasında yanıltmadı.