Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Pendikspor Bahis Tahmini 13.01.2024

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Günün ilk maçında Hatayspor evinde, Pendikspor’u ağırlayacak. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 2 kanalından izlenebilecek.

Hatayspor ve Pendikspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.12, beraberlik 3.87, Pendikspor kazanır ise 3.44 olarak açıklanmış.

Hatayspor’da Puan Kayıpları

Hatayspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi yine puan kaybı yaşadı. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de haftalardır galibiyet alamayan Hatayspor’da kazanamama serisi 7 maça çıktı. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Volkan Demirel’in öğrencileri düşme hattına da yaklaşmış durumda. Bu hafta sonu Pendikspor’u konuk edecek olan Hatayspor maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Massanga Matondo’nun sakatlığı bulunuyor.

Pendikspor Düşme Hattında

Pendikspor geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Antalyaspor’u konuk eden İstanbul ekibi sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Ivo Vieira’nın ekibi Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor ve düşme hattından bir türlü kurtulamadılar. Üst üste 7 maçtır kazanamayan Pendikspor bu hafta Hatayspor’un konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Nuno Sequeira kart cezalısı. Emaka Eze’nin ise sakatlığı devam ediyor.

Hatayspor – Pendikspor Maç Bilgileri

Hatayspor – Pendikspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Erencan Yardımcı

İddaa Tahmini

Hatayspor’da moraller bozuk. Volkan Demirel’in ekibi uzun bir süredir Süper Lig’de galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta içi konuk ettikleri Gaziantep FK ile golsüz berabere kalan Hatayspor’da kazanamama serisi 7 maça çıktı. Pendikspor ise geçtiğimiz hafta içi Antalyaspor’a 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Pendikspor’da da kazanamama serisi 7 maça yükseldi. Ivo Vieira’nın ekibi Süper Lig’de düşme hattında bulunuyor. İki takımında şiddetle galibiyete ihtiyacı var. Hem Hatayspor’dan hem de Pendikspor’dan gol bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Mücadele 1-1 sona erdi.