Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Kasımpaşa Bahis Tahmini 13.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Kasımpaşa deplasmanda, Ankaragücü’nün konuğu olacak. Saat 13.30’da start alacak mücadele Ben Sports 1 kanalından yayınlanacak.

AnkaragücüKasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Ankaragücü kazanır 2.38, beraberlik 3.73, Kasımpaşa kazanır ise 3.01 olarak açıklanmış.

Ankaragücü’nde Puan Kayıpları

Ankaragücü’nün Süper Lig’de puan kayıpları devam ediyor. Emre Belözoğlu’nun öğrencileri geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler. 10 kişi kaldığı maçta ikinci yarıda Radakovic’in attığı golle 1 puanı kurtaran Ankaragücü’nde galibiyet hasreti 6 maça çıkmış durumda. Bu hafta sonu ise iç sahada Kasımpaşa’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Efkan Bekiroğlu kart cezalısı. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda.

Kasımpaşa’da Moraller Bozuk

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk ettiği Başakşehir’den puan alamadı. Rakibine 3-0 kaybettiler ve moraller bozuldu. Sami Uğurlu’nun göreve gelişinden bu yana oyun anlamında da güven vermeyen bir Kasımpaşa var. 2 hafta önce Beşiktaş deplasmanında 3-1 kazanan Kasımpaşa, Başakşehir karşısında çok etkisiz bir performans gösterdi. Üst sıra hedefinden de uzaklaşan Kasımpaşa bu hafta Ankaragücü’ne konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Kenneth Omeruo Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Ankaragücü – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Ankaragücü – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Efkan Bekiroğlu kart cezalısı. Ali Sowe ve Garry Rodrigues ise Afrika Kupası kadrosunda. Kenneth Omeruo Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Ankaragücü hafta içi konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından 1 puan ile döndü. 10 kişi kaldıkları maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar ama galibiyet hasretleri 6 maça çıktı. Kasımpaşa ise evinde konuk ettiği Başakşehir’e 3-0 kaybetti. Kötü bir performans gösteren Kasımpaşa son haftalarda pek güven vermiyor. Ankaragücü düşme hattına iyice yaklaşmış durumda. Bu hafta kazanmaktan başka çareleri yok. İç sahada konuk edecekleri Kasımpaşa’yı devirirler ve moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.38

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Kasımpaşa’yı 3-1 mağlup ederek moral buldular.