Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Fatih Karagümrük İddaa Tahmini 13.01.2024

Trendyol Süper Lig’de alt sıralarda yer alan Fatih Karagümrük deplasmanda, Beşiktaş’ın konuğu olacak. Mücadele saat 19.00’da start alacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Beşiktaş ve Fatih Karagümrük arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 1.61, beraberlik 4.2, Fatih Karagümrük kazanır ise 5.83 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın MS 1 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Beşiktaş 4 Golle Kazandı

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi önemli bir galibiyet aldı. Formda Çaykur Rizespor deplasmanında 4-0 kazanan Siyah Beyazlılar biraz olsun moral buldu. Öte yandan bir önceki hafta Vodafone Park’ta alınan 3-1’lik Kasımpaşa mağlubiyetini de unutturmuş oldular. Yeni teknik direktör Fernando Santos yönetiminde de ilk maçına bu hafta Fatih Karagümrük karşısında çıkacaklar. İlk 4 umutlarını devam ettirmek isteyen Beşiktaş, bu hafta konuk edeceği Fatih Karagümrük karşısında maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar kadro dışı. Omar Colley ile Arthur Masuaku ise Afrika Kupası kadrosunda. Umut Meraş, Necip Uysal ve Alex Oxlade Chamberlain ise sakat.

Fatih Karagümrük Evinde Kazandı

Fatih Karagümrük Süper Lig’de 4 maçlık mağlubiyet serisini geçtiğimiz hafta içi Kayserispor karşısında sona erdirdi. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’u 4-1 mağlup eden Kırmızı Siyahlılar biraz olsun moral buldu. Yeni hocası Shota Arveladze yönetiminde de ilk galibiyetini almış oldular. Süper Lig’de düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Fatih Karagümrük bu hafta konuk olacağı Beşiktaş deplasmanında da sürpriz arayacak. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maç Bilgileri

Beşiktaş – Fatih Karagümrük Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Valentin Rosier ve Vincent Aboubakar kadro dışı. Omar Colley ile Arthur Masuaku ise Afrika Kupası kadrosunda. Umut Meraş, Necip Uysal ve Alex Oxlade Chamberlain ise sakat. Fatih Karagümrük’te Ryan Mendes ve Sofiane Feghouli Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Amir Hadziahmetovic, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Jackson Muleka, Cenk Tosun

Fatih Karagümrük'ün İlk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Valentin Eysseric, Can Keleş, Flavio Paoletti, Güven Yalçın, Kevin Lasagna

İddaa Tahmini

Beşiktaş hafta içi dikkat çekici bir galibiyet aldı. Çaykur Rizespor deplasmanında 4-0 kazanan Siyah Beyazlılar rakibinin 7 maçlık yenilmezlik serisine de son verdi. Bu hafta ise Fernando Santos yönetiminde ilk maçına çıkacaklar. Fatih Karagümrük’te yeni hocası Shota yönetiminde ilk kez galibiyet aldı. Hafta içi Kayserispor’u 4-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldular. 4 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdiler ama bu hafta Vodafone Park’ta işleri zor. Beşiktaş’tan galibiyet bekliyorum. İç sahada konuk edecekleri Fatih Karagümrük’ü mağlup ederek üst üste 2. Galibiyetini alırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş net bir galibiyet aldı. Vodafone Park’ta Fatih Karagümrük’ü 3-0 ile geçtiler.