Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Alanyaspor İddaa Tahmini 13.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen Alanyaspor deplasmanda, Başakşehir’e konuk olacak. Saat 16.00’da başlayacak karşılaşmayı Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Başakşehir ile Alanyaspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Rexbet oranlarını inceleyecek olursak Başakşehir galibiyetine 2.02, beraberlik tercihine 3.87, Alanyaspor galibiyetine ise 3.73 verildiğini görüyoruz.

Başakşehir 5 Maçtır Kaybetmiyor

Başakşehir’de moraller yerinde. Çağdaş Atan’ın öğrencileri Süper Lig’de son haftalarda iyi sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta içi konuk oldukları Kasımpaşa deplasmanından 3-0’lık galibiyet ile dönen Başakşehir yenilmezlik serisini 5 maça çıkarttı. Bu 5 maçlık süreçte 11 puan toplayan Başakşehir’in düşme hattından uzaklaşmayı başardığını belirtelim. Bu hafta sonu iç sahada Alanyaspor’u konuk edecek olan Başakşehir maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Edgar Ie ve Patryk Szys’in sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor Üstünlüğünü Koruyamadı

Alanyaspor son haftalarda Süper Lig’de mağlubiyeti unuttu. Fatih Tekke’nin öğrencileri son 6 maçtan da puan çıkartmayı başardı ve düşme hattından uzaklaşma çabalarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta içi sahasında Ankaragücü’nü konuk eden Alanyaspor mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu hafta sonu ise Başakşehir deplasmanında puan arayacaklar. Karşılaşma öncesinde Alanyaspor’da Efecan Karaca ve Leroy Fer kart cezalısı.

Başakşehir – Alanyaspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Edgar Ie ve Patryk Szys’in sakatlıkları devam ediyor. Alanyaspor’da Efecan Karaca ve Leroy Fer kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Oğuz Aydın, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Başakşehir’in Süper Lig’de yenilmezlik serisi 5 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta içi Kasımpaşa deplasmanında 3-0 kazanan Başakeihir’de moraller yerinde. Bu hafta ise Alanyaspor’u konuk edecekler. Alanyaspor ise hafta içi konuk ettiği Ankaragücü ile yenişemedi. 1-0 öne geçtikleri maçtan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de 6 haftadır kaybetmeyen Fatih Tekke’nin ekibi düşme hattından uzaklaşmaya başladı. Başakşehir maçın favorisi. İç sahada da iyi sonuçlar alıyorlar. Alanyaspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.72

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir üst sıra takibini sürdürdüyor. Kasımpaşa galibiyetinin ardından Alanyaspor karşısında da 3-2 kazanmayı başardılar.