Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Gaziantep FK Fenerbahçe İddaa Tahmini 14.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe deplasmanda, Gaziantep FK karşısında da 3 puan arayacak. Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Gaziantep FK ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Gaziantep FK kazanır 8.92, beraberlik 5.37, Fenerbahçe kazanır ise 1.38 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Gaziantep FK’dan Golsüz Beraberlik

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Hatayspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Süper Lig’de son 4 maçını kaybetmeyen ve bu süreçte 6 puan toplayan Marius Sumudica’nın öğrencileri düşme hattından uzaklaşma hedefini devam ettiriyor. Süper Lig’de bu hafta sonu ise lider Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Gaziantep FK sürpriz peşinde. Maç öncesinde Gaziantep FK’da Max Gradel ve Janio Bikel’in Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim.

Fenerbahçe Farka Gitti

Fenerbahçe Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi Kadıköy’de konuk ettiği Konyaspor karşısında farka gitti. Sahadan 7-1’lik galibiyet ile ayrılan Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi. Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada kazanan İsmail Kartal’ın öğrencileri rakibinin 2 puan önüne geçti ve liderliğini devam ettirdi. Süper Lig’de son 7 maçını kaybetmeyen Fenerbahçe bu hafta Gaziantep FK deplasmanına konuk olacak. Bonucci ve Krunic transferleri ile de kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Miguel Crespo ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler.

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Gaziantep FK – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Gaziantep Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Gaziantep FK’da Max Gradel ve Janio Bikel’in Afrika Kupası kadrosunda yer aldığını belirtelim. Fenerbahçe’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Alexander Djiku ve Bright Osayi Samuel Afrika Kupası kadrosunda. Miguel Crespo ve Rodrigo Becao ise sakat olan isimler.

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Denis Draguş

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Jayden Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu,, İsmail Yüksek, Fred, Sebastian Szymanski, İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Gaziantep FK yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Süper Lig’de hafta içi konuk oldukları Hatayspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Son 4 maçta 6 puan toplayan Kırmızı Siyahlılar bu hafta Fenerbahçe karşısında da sürpriz arayacak. Fenerbahçe ise son 2 maçtan 6 puan çıkarttı ve rakip filelere tam 11 gol bıraktı. Hafta içi Konyaspor’u 7-1 mağlup ederek dikkat çektiler. İyi bir hava yakalayan Fenerbahçe, en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önüne geçti. Bu hafta Gaziantep FK deplasmanında da kazanarak liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.18

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 30.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe tek golle kazandı. Gaziantep FK’yı deplasmanda 1-0 mağlup ettiler ve liderliğini devam ettirdiler.