Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Trabzonspor İddaa Tahmini 14.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Antalyaspor evinde, Trabzonspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Antalyaspor Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Antalyaspor kazanır 2.99, beraberlik 3.57, Trabzonspor kazanır ise 2.46 olarak açıklanmış.

Antalyaspor’dan 3 Puan

Antalyaspor yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta içi aldı. İstanbul’da Pendikspor’a konuk olan Akdeniz ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Bahadır Öztürk’ün tek golüyle 3 puanı alan Antalyaspor moralli. Son 2 haftada 4 puan toplayan Kırmızı Beyazlılar bu hafta sonu Trabzonspor’u konuk edecek. Üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Antalyaspor’da hedef 3 puan. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da Erdal Rakip’in kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Trabzonspor Evinde Kazandı

Trabzonspor üst üste galibiyetler almaya başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü deplasmanında tek golle kazanan Bordo Mavililer hafta içi ise Samsunspor’u iç sahada 2-1 ile geçti. Karadeniz derbisinden 3 puan çıkartan Abdullah Avcı’nın ekibinde moraller yerinde. Süper Lig’de 3. sıra hedefini sürdüren Trabzonspor bu hafta Antalyaspor deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde Trabzonspor’da Trezeguet, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu gibi önemli isimler Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Mislav Orsic ve Stefano Denswil ise sakat.

Antalyaspor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Antalyaspor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 1 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da Erdal Rakip’in kart cezalısı olduğunu belirtelim. Trabzonspor’da Trezeguet, Nicolas Pepe ve Paul Onuachu gibi önemli isimler Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Mislav Orsic ve Stefano Denswil ise sakat.

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Anastasios Bakesatas, Enis Bardhi, Enis Destan

İddaa Tahmini

Antalyaspor geçen hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanında tek golle kazandı. Rakibini 1-0 mağlup eden Kırmızı Beyazlılar yeni hocası Sergen Yalçın yönetiminde ilk galibiyetini almış oldu Son 2 maçta 4 puan toplayan Antalyaspor moralli. Trabzonspor ise geçen hafta içi konuk ettiği Samsunspor’u 2-1 ile geçti. Son 2 maçını kazanarak geçen Bordo Mavililer zirve takibini devam ettiriyor. Gollü bir ma beklentim var. Antalya’da karşılıklı goller izleriz. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.76

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor maçın başında öne geçti ama üstünlüğünü koruyamadı. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar.