Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Sivasspor Bahis Tahmini 14.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçta 7 puan toplayan Sivasspor deplasmanda, Samsunspor’a konuk oluyor. Karşılaşmanın saat 16.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Samsunspor ve Sivasspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Samsunspor kazanır 2.26, beraberlik 3.56, Sivasspor kazanır ise 3.37 olarak açıklanmış.     

Samsunspor Düşme Hattında

Samsunspor Süper Lig’de düşme hattında yer alıyor. Kırmızı Beyazlılar geçtiğimiz hafta içi Karadeniz derbisinde Trabzonspor’un konuğu oldu ve rakibine 2-1 kaybetti. Samsunspor’un tek golü ise uzatma dakikalarında Taylan Antalyalı’dan geldi. Süper Lig’de son 4 haftada sadece Fatih Karagümrük karşısında kazanabilen Markus Gisdol’un öğrencileri bu hafta Sivasspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Olivier Ntcham, Kingsley Schindler ve Nanu’nun Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Sivasspor’dan Sürpriz Beraberlik

Sivasspor’da bildiğimiz gibi takımın başına Bülent Uygun getirildi. Yeni hocası yönetiminde 2 maça çıkan Sivasspor, Kayserispor deplasmanında 3-1 kazanırkeni Galatasaray ile de 1-1 berabere kaldı. Hafta içi Galatasaray karşısında Fode Koita’nın penaltı golüyle 1 puanı alan Sivasspor’da moraller yerinde. Süper Lig’de son 3 haftada 7 puan topladılar ve düşme hattından uzaklaşmaya başladılar. Bu hafta Samsunspor’a konuk olacak Sivasspor’da Samu Saiz, Gerson Rodrigues kadroda yok. Clinton N’Jie ve Ahmed Musa ise Afrika Kupası’nda yer alıyor.

Samsunspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Samsunspor – Sivasspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Olivier Ntcham, Kingsley Schindler ve Nanu’nun Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Sivasspor’da Samu Saiz, Gerson Rodrigues kadroda yok. Clinton N’Jie ve Ahmed Musa ise Afrika Kupası’nda yer alıyor.

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Charilaos Charisis, Samu Saiz, Emrah Başsan, Gerson Rodriguez, Mado Barrow

İddaa Tahmini

Samsunspor hafta içi konuk olduğu Trabzonspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 2-1 mağlup oldular. Süper Lig’de düşme hattında yer alan Samsunspor son 4 maçta sadece 1 galibiyet alabildi. Sivasspor ise Bülent Uygun yönetiminde çıkışta. Son 3 maçta 7 puan toplayan Sivasspor alt sıralardan kurtulma hedefini sürdürüyor. Samsunspor maçın favorisi ama hücumda çok üretken değiller. Zor bir maç olacağını düşünüyorum. Atan kazanır şeklinde geçebilecek bir maç. 3 gol barajı aşılmaz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.60

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Samsunspor evinde 3 puanı kaptı. İç sahada konuk ettikleri Sivasspor’u 2-0 mağlup ettiler.