Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Konyaspor İddaa Tahmini 14.01.2024

Trendyol Sper Lig’de son sırada yer alan İstanbulspor iç sahada, Konyaspor karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

İstanbulspor ile Konyaspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Rexbet oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 3.47, beraberlik tercihinin 3.71, Konyaspor galibiyetinin ise 2.16 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor’dan Sürpriz Beraberlik

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta içi sürpriz bir beraberlik aldı. Adana Demirspor deplasmanına konuk olan Sarı Siyahlılar mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştüğü maçtan 1 puan çıkartan Hakan Yakın’ın öğrencileri puanını 6’ya yükseltti. Süper Lig’in son sırasında yer alan İstanbulspor bu hafta sonu ise Konyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde İstanbulspor’da Racine Coly kart cezalısı. Eduard Rroca’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Hakan Keleş İle Yollar Ayrıldı

Konyaspor adına geçtiğimiz hafta oldukça kötü geçti. Yeşil Beyazlılar önce Rams Park’ta Galatasaray’a 3-0 kaybetti. Bu mağlubiyetin ardından Kadıköy’de lider Fenerbahçe karşısında da ağır bir yenilgi aldılar. Sahadan 7-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Konyaspor’da moraller bozuk. Son 2 maçta kalesinde 10 gol gören Konyaspor’da teknik direktör Hakan Keleş ile yollar ayrıldı. Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Konyaspor bu hafta sonu son sıradaki İstanbulspor’a konuk olacak. Maç öncesinde Konyaspor’da Adil Demirbağ kart cezalısı. Gökhan Töre ve Muhammet Demir’in ise sakatlıkları sürüyor.

İstanbulspor – Konyaspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Konyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 13.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Racine Coly kart cezalısı. Eduard Rroca’nın ise sakatlığı devam ediyor. Konyaspor’da Adil Demirbağ kart cezalısı. Gökhan Töre ve Muhammet Demir’in ise sakatlıkları sürüyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Konyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Konyaspor’un muhtemel kadrosu: Deniz Ertaş, Ahmet Oğuz, Adil Demirbağ, Kahraman Demirtaş, Guilherme, Soner Dikmen, Steven N’Zonzi, Robert Muric, Yunus Malli, Marlos Moreno, Nelson Oliveira

İddaa Tahmini

İstanbulspor hafta içi konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanından puan çıkartmayı başardı. 2-0 geriye düştükleri maçtan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Konyaspor ise hafta içi Fenerbahçe deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Kadıkyöy’de 7-1 kaybettiler. Son 2 maçta kalelerinde tam 10 gol gördüklerini belirtelim. Zor bir maç. Bu maçta gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.