Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens PSG İddaa Tahmini 14.01.2024

Fransa Ligue 1‘in zirve yarışını yakından ilgilendiren 18. hafta mücadelesinde, Lens ile PSG karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 22:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Lens galibiyetine 3.70, beraberliğe 3.95, PSG galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.25 olarak verilmiş.

Lens Sürpriz Peşinde

Fransa Ligue 1’de sezonun ikinci yarısı başlarken, Lens bu hafta lider karşısına 7 önemli eksikle çıkacak. Frans Ligue 1’de sezona son derece etkisiz bir başlangıç yapan ve ilk 5 haftanın tamamında puan kaybeden Lens, 10 maçlık yenilmezlik serisiyle başarısız günlerini unutturmayı başardı. 10 maçtan 6 galibiyet, 4 beraberlikle ayrılan Franck Haise’nin öğrencileri, seriyi 17. haftada Nice deplasmanında kaybetti. En yakın rakiplerinden Nice karşısında iyi bir sınav vermeyi başaramayan Lens, karşılaşmadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı ve seriyi kaybetti. 26 puanla 7. sırada kendisine yer bulan ev sahibi, aynı zamanda UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu’nu 3. bitirerek, UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı. Lider PSG karşısında galibiyet arayacak olan Lens, sezonun ilk yarısında PSG karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı.

Lider PSG Mağlubiyeti Unuttu

Fransa Süper Kupa’nın sahibi PSG oldu. Luis Enrique yönetiminde ilk kupasını kazanan PSG, finalde Toulouse’a karşı 2-0’lık galibiyete imza attı ve Fransa Ligue 1’de sürdürdüğü harika performans grafiğini, kupa zaferiyle taçlandırdı. Fransa Ligue 1’de tam 12 haftadır maç kaybetmeyen PSG, 10 galibiyet, 2 beraberlikle lige damga vurdu. En yakın rakibinin 5 puan üzerinde, liderlik koltuğunda oturmayı başaran konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. Sezon başında göreve gelen Luis Enrique yönetiminde başarılı olan PSG, sezonun ikinci yarısının ilk hatasında Lens deplasmanına konuk olacak. 17 maçta 42 gole imza atan ve kalesinde sadece 14 gole izin veren konuk ekipte, Mbappe 18 golle takımının ve ligin en iyi performansını sergiledi.

Lens – PSG Maç Bilgileri

Lens – PSG Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde Massadio Haidara ve Deiver Machado’nun sakatlıkları devam ediyor. Khusanov, Abdul Samed, Nampalys Mendy ve Morgan Guilavogui ise milli takımlarına gittiler. PSG’de ise Milan Skriniar, Mendes, Kimpembe ve Ruiz’in sakatlıkları devam ediyor. Hakimi ve Lee Kang-In ise milli takımlarına gittiler.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Andy Diouf, Przemyslaw Frankowski, David Costa, Angelo Fulgini, Wesley Said, Sepe Elye Wahi.

PSG'nin ilk 11’i Belli mi?

PSG’nin muhtemel kadrosu: Gianluigi Donnarumma, Marquinhos, Danilo Pereira, Lucas Hernández, Nordi Mukiele, Zaire Emery, Vitor Ferreira, Vitinha, Ousmane Dembele, Hugo Ekitike, Kylian Mbappe.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri PSG, 12 maçtır ligde mağlup olmuyor. Ligi adeta domine eden Luis Enrique ve öğrencileri, Süper Kupa finalinde kazanarak, sezonun ilk kupasını kazandı. Son derece formda olan PSG, galibiyetlerine Lens deplasmanında devam edecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Kazanan Fransa Ligue 1’in lideri PSG oldu. Konuk ekip Bradley Barcola ve Kylian Mbappe’nin golleriyle Lens’i mağlup etti. Lens ise 7. dakikada kaçırdığı penaltının ardından, Jonathan Gradit’in ilk yarının son dakikasında gördüğü kırmızı kartla birlikte, son 45 dakika 10 kişi mücadele ederek mağlup oldu. Kazananları tebrik ederiz.