Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Darmstadt 98 Eintracht Frankfurt Maç Tahmini 20.01.2024

20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da, beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Darmstadt 98 ile Eintracht Frankfurt karşı karşıya geliyor.

Böllenfalltor Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Darmstadt 98 galibiyetine 3.71, beraberliğe 3.71, Eintracht Frankfurt galibiyetine ise 1.99 olarak belirlemiş durumda.

Darmstadt 10 Maçtır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Darmstadt 98, Almanya Bundesliga’da tam 10 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Lige yeni yükselen ev sahibi, Bundesliga seviyesine adapte olmakta zorlanıyor. Son 10 haftayı 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakan Torsten Lieberknecht ve öğrencileri, 17 haftanın ise 15’inde puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta iç sahada 3-0’lık Dortmund mağlubiyetinden kurtulmayı başaramayan ve Almanya Bundesliga’nın en alt sırasında yer almaya devam eden Darmstadt 98, 17 maçta kalesini tam 44 gole kapatamadı. Ligine n zayıf savunma performansını ortaya koyan ev sahibi, bu hafta iç sahada Frankfurt’u konuk edecek. Ev sahibi ligin galibiyet adına en güven vermeyen takımı olarak karşımıza çıkıyor.

Eintracht Frankfurt Üst Sıraları Bırakmadı

Eintracht Frankfurt üst sıraları bırakmıyor. Bu sezon özellikle ilk haftalarda istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Dino Toppmöller ve öğrencileri, son haftalarda yakaladığı yükselişle birlikte, üst sıralara sıkı sıkı tutundu. 17 haftalık fikstürü 7 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer aldı. Son 4 haftadan 9 puan toplamayı başaran Frankfurt, sadece lider Bayer Leverkusen’e karşı deplasmanda mağlup olurken, Bayern Münih, Mönchengladbach ve Leipzig karşısında ise kazanmayı başardı. Son haftalarda bol gollü maçlara imza atan konuk ekibin, son 10 maçının 9’nda 2.5 gol barajı aşıldı. 17 maçta 27 gole imza atan Frankfurt, son 11 haftanın ise 10’unda skor üretmeyi başardı. 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıraları bırakmak istemiyor.

Drmstadt 98 – Eintracht Frankfurt Maç Bilgileri

Darmstadt 98 – Eintracht Frankfurt Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20:30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Böllenfalltor Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Darmstadt 98 takımında Fabian Nürnberger, Seydel, Bader, Manu, Mehlem ve Horny’nin sakatlıkları devam ediyor. Frankfurt cephesinde ise Sebastian Rode’nin sakatlığı bulunuyor. Omar Marmoush, Fares Chaibi ve Ellyes Skhiri ise milli takımlarına gittiler.

Darmstadt 98’in 11’i Belli mi?

Darmstadt 98’in muhtemel kadrosu: Marcel Schuhen, Christoph Klarer, Fabian Holland, Clemens Riedel, Christoph Zimmermann, Tim Skarke, Poppler Isherwood, Tobias Kempe, Bartol Franjic, Emir Karic, Luca Pfeiffer.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Hugo Larsson.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yükselişe geçen ve üst sıralara sıkı sıkı tutunan Frankfurt, bu hafta ligin en zayıf halkası Darmstadt 98’e deplasmanda konuk olacak. Son haftaların formda takımı Frankfurt, 18. haftadan 3 puanla çıkmayı başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.99

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt deplasmanda yakaladığı 2-0’lık üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip Darmstadt 98 karşısına galibiyete çok yakınlaşmasına karşın, 4 gollük mücadelede puanlar bölüşüldü.