Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bochum Stuttgart Maç Tahmini 20.01.2024

İddaa fikstüründe 20 Ocak Cumartesi akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Bochum ile Stuttgart karşı karşıya gelecek. Mücadele Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Bochum galibiyetine 3.74, beraberliğe 3.74, Stuttgart galibiyetine ise 1.98 olarak belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.15, berberliğe 3.32, konuk ekibe ise 1.72 oran veriyor.

Bochum 2 Haftadır Kazanamıyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftayı 3 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bıraktı. 17 puanla düşme potasının 6 puan üzerinde yoluna devam eden Thomas Letsch ve öğrencileri, sezona kabus gibi bir başlangıç yaptı. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybeden Bochum, son 8 haftada çok daha etkili bir futbol ortaya koydu. Düşme hattından kurtulmayı başaran Bochum, sezonun ikinci yarısında düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Son 8 haftada sadece Hoffenheim ve Bayer Leverkusen deplasmanlarında mağlup olan ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybetti. Leverkusen deplasmanında alınan 4-0’lık mağlubiyetin ardından, Werder Bremen ile iç sahada 1-1 berabere kaldılar. Toparlanmaya çalışan Bochum, Stuttgart karşısında galibiyet arayacak.

Stuttgart Son Haftalarda Etkisiz Kaldı

Stuttgart son haftalarda artan puan kayıplarına çare arıyor. Almanya Bundesliga’da ilk 13 haftanın en iyi performanslarından birini sergileyen Stuttgart, aldığı farklı galibiyetlerle dikkatleri üzerine çekmeyi başarırken, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybı yaşayarak, düşüşe geçti. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyetle geride bırakan Sebastian Hoeness’in öğrencileri, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Mönchengladbach deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Kariyer sezonunu geçiren ve ligin en golcü isimleri arasında yer alan Sehrou Guirassy’nin yokluğu son hafta fazlasıyla hissedildi. 17 maçta 38 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Stuttgart, kalesinde ise 22 gole engel olamadı. Liderin 11 puan gerisinde kalan ve 3. sırada yoluna devam eden Stuttgart, yeniden yükselişe geçmek istiyor.

Bochum – Stuttgart Maç Bilgileri

Bochum – Stuttgart Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ruhr Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bochum’da Cristian Gamboa kart cezalısı. Takuma Asano ise milli takımına gitti. Stuttgart takımında Nikolas Nartey ve Deniz Undav’ın sakatlıkları devam ediyor. Serhou Guirassy, Silas Katompa, Hiroki Ito, Jeong Woo-Yeong ise milli takımlarına gittiler.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Felix Passlack, Keven Schlotterbeck, Maximilian Wittek, Bernardo, Erhan Masovic, Lukas Daschner, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Antwi-Adjej, Philipp Hofmann.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Maximilian Mittelstadt, Anthony Rouault, Atakan Karazor, Waldemar Anton, Chris Führich, Angelo Stiller, Jamie Leweling, Pascal Stenzel, Enzo Millot, Katompa Mvumpa.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta itibariyle rakibinden çok daha iyi bir performans grafiği ortaya koyan Stuttgart, 3. sıradaki yerini bırakmıyor. Müthiş bir sezon geçiren Stuttgart, Bundesliga sahnesinde yeniden yükselişe geçecek ve haftayı 3 puanla kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Betroad Oranı: MS 2, Oran 1.98

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Bochum evinde Stuttgart’ı mağlup ederek, rahat bir nefes aldı. Düşme tehlikesini yakından hisseden ev sahibi, ligin üst sırlarını bırakmayan Stuttgart karşısında, haftayı sürpriz bir galibiyetle noktalamayı başardı.