Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Freiburg Hoffenheim İddaa Tahmini 20.01.2024

Almanya Bundesliga‘da 18. hafta heyecanı devam ederken, Freiburg ile Hoffenheim kozlarını paylaşacak. 20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadele, beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Freiburg galibiyetine 2.05, beraberliğe 3.93, Hoffenheim galibiyetine ise 3.35 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.57, KGYOK 2.35 oran kazandırıyor.

Freiburg Beraberlikten Kurtulamadı

Almanya Bundesliga’da ilk 17 haftayı 7 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan Freiburg, 25 puanla kendisine 7. sırada yer buldu. Ev sahibi aynı zamanda UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off Turu’nda mücadele etmeye hak kazandı. İki kulvarda birden sezonun ilk yarısı itibariyle iyi performanslar sergilediklerini söyleyebiliriz. Mainz 05, Wolfsburg ve Köln karşısında gol yemeden kazanan Freiburg, galibiyet serisini 2 hafta önce Heidenheim deplasmanında 3-2’lik mağlubiyetle kaybederken, puan kayıplarına geçtiğimiz hafta Union Berlin karşısında devam etti. Son 5 haftanın 4’ünde kalesini gole kapatmayı başaran ev sahibi, bu hafta Hoffenheim karşısında galibiyet arayacak. Christian Streich ve öğrencileri, son 2 haftada 5 puan kaybetmesine rağmen, ligin iddialı takımları arasında yer alıyor.

Hoffenheim Toparlanmak İstiyor

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Son 3 haftadan 1 puan çıkarabilen konuk ekip, üst sıralardan uzaklaşmaya başladı. Sezona müthiş bir başlangıç yapan Pellegrino Matarazzo ve öğrencileri, ilk 9 haftadan 6 galibiyet çıkarmayı başardı ve üst sıralarda yer aldı. Son 8 haftalık fikstürde ise Hoffenheim’ın 1 galibiyeti bulunuyor. Bayern Münih ve Leipzig deplasmanlarında mağlup olan konuk ekip, iç sahada ise ligin en alt sırasındaki Darmstadt 98 ile berabere kaldı. Son 3 maçta kalesini 9 gole kapatamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. 8. sıraya kadar gerileyen Hoffenheim, bu hafta ligdeki en yakın rakibi Freiburg ile karşı karşıya gelecek. Toparlanmak için galibiyete ihtiyacı olan konuk ekipte, savunma zafiyetleri dikkat çekiyor.

Freiburg – Hoffenheim Maç Bilgileri

Freiburg – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ve tivibu SPOR 3 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Europa-Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Freiburg takımında Kenneth Schmidt, Philipp Lienhart, Kofi Kyereh ve Christian Günter’in sakatlıkları devam ediyor. Ritsu Doan ise milli takımına gitti. Hoffenheim cephesinde Grischa Prömel kart cezalısı. Mergim Berisha, Marco John ve Geiger’in ise sakatlıkları devam ediyor. Diadie Samassekou milli takımına gitti.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Manuel Gulde, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Merlin Röhl, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Yannik Keitel, Lucas Höler, Michael Gregoritsch.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Ozan Kabak, John Brooks, Anton Stach, Pavel Kaderabek, Robert Skov, Florian Grillitsch, Maximilian Beier, Wout Weghorst, Andrej Kramaric, Ihlas Bebou.

İddaa Tahmini

Freiburg ve Hoffenheim cephesinde puan kayıpları artmaya başladı. Sezonun ikinci yarısında yeniden yükselişe geçmek isteyen taraflar, bu hafta galibiyet adına sahaya çıkıyor. İki yakın rakibin mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.57

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Freiburg evinde kazandı. Son 8 dakikayı 10 kişiyle oynamak zorunda kalan ev sahibi, 2 gol yediği Hoffenhei’a 3 golle karşılık verdi. Gol düellosunda iki takımda müthiş hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı.