Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Wolfsburg Maç Tahmini 20.01.2024

20 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’d başlama düdüğü çalınacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Wolfsburg karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Hovarda, Heidenheim galibiyetine 2.70, berberliğe 3.58, Wolfsburg galibiyetine ise 2.55 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.62, KGYOK 2.25 oran kazandırıyor.

Heidenheim Rahat Konumda

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Heidenheim, formunun zirvesinde. Yeni yükseldiği Almanya Bundesliga’ya adapte olmakta zorlanan Heidenheim, ilk haftalarda önemli puan kayıpları yaşarken, son haftalarda ise yükselişe geçti. İlk 13 haftadan 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, son 4 haftadan ise 3 galibiyet çıkardı. Son 4 haftada Darmstadt 98, Mainz 05 ve Freiburg’a karşı galip gelirken, geçtiğimiz hafta Köln ile deplasmanda 1-1 berabere kaldılar. 21 puanla 9. sırada kendisine yer bulmayı başaran Heidenheim, düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar yükselterek, rahat bir nefes almayı başardı. Ev sahibi bu hafta seriyi sürdürmek adına iç sahada Wolfsburg’u konuk edecek.

Wolfsburg Galibiyet Hedefinde

Wolfsburg, Niko Kovac yönetiminde üst sıralardan uzak kaldı. Sezona istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, ilk 17 hafta itibariyle istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koydu. 17 maçlık fikstürü 6 galibiyet, 2 beraberlik, 9 mağlubiyetle geride bırakan Wolfsburg, 20 puanla 11. sırada yer aldı. Son 2 haftalık fikstürde puan kayıplarına engel olmayı başaramayan konuk ekip, Bayern Münih deplasmanında aldığı 2-1’lik mağlubiyetin ardından, Mainz 05 ile iç sahada 1-1 berabere kaldı. Mainz 05 karşısında maça daha iyi başlayan ve devre arasına 1-0 önde girmeyi başaran taraf Wolfsburg olurken, ikinci yarıda skoru korumayı başaramadılar. Daha üstün bir futbol sergilemesine rağmen puan kaybına engel olamayan konuk ekip, bu hafta Heidenheim deplasmanında galibiyet arayacak. Wolfsburg 17 maçta 28 gol yerken, rakip fileleri 21 kez havalandırdı. Bol gollü mücadelelere imza atan konuk ekibin galibiyete ihtiyacı var.

Heidenheim – Wolfsburg Maç Bilgileri

Heidenheim – Wolfsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde Marvin Pieringer’in kart cezası bulunuyor. Thomas Keller ve Denis Thomalla’nın ise sakatlıkları devam ediyor. Wolfsburg’da ise Mattias Svanberg ve Aster Vranckx kart cezlısı. Nmecha, Amin Sarr ve Rogerio’nun ise sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Ridle Baku, Nicolas Louis Cozza, Joakim Maehle, Cedric Zesiger, Jonas Older Wind, Lovro Majer, Mattias Svanberg, Yannick Gerhardt, Tiago Tomas, Maxi Arnold.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımda galibiyet adına güven vermeyi başaramadı. Yükselişini sürdürmek isteyen Heidenheim ve yükselişe geçmek isteyen Wolfsburg’un 3 puan mücadelesinde, karşılıklı gollerin atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Taraflar 90 dakika sonunda birbirlerine üstünlük kurmayı başaramadı. İki takımda mücadelede beklediğimiz skor katkısını verirken, rakip fileleri 1’er kez havalandırdı. Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, taraflar bizleri yanıltmadı.