Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa Hatayspor Bahis Tahmini 20.01.2024

Trendyol Süper Lig’de Cumartesi günü 5 maç var. Günün ilk maçında Kasımpaşa evinde, Hatayspor’u konuk edecek. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından takip edebilirsiniz.

Kasımpaşa ve Hatayspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Kasımpaşa kazanır 1.99, beraberlik 3.99, Hatayspor kazanır ise 3.75 olarak açıklanmış.

Kasımpaşa Puan Alamadı

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine puansız kapattı. Konuk oldukları Ankaragücü deplasmanında 3-1 mağlup oldular. Bir önceki hafta ise iç sahada konuk ettikleri Başakşehir’e 3-0 kaybetmişlerdi. Sami Uğurlu’nun göreve gelişinden bu yana reaksiyon gösterdikleri maç sayısı oldukça az. Hafta içi Türkiye Kupası’nda Bandırmaspor karşısında da 1-0 kaybeden Kasımpaşa Türkiye Kupası’na veda etti. Kara bulutları dağıtma adına bugün Hatayspor karşısında kazanmaları şart. Maç öncesinde Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat. Kenneth Omeruo ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Hatayspor’dan 1 Puan

Hatayspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı 1 puan ile geçti. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor ile 1-1 berabere kaldılar. Öne geçtiği maçta uzatma dakikalarında yediği golle 1 puana razı oldu. Volkan Demirel’in öğrencileri Süper Lig’de haftalardır kazanamıyor. Galibiyet hasretleri 8 maça çıktı ve bu hafta Kasımpaşa’nın konuğu olacaklar. Öte yandan Hatayspor’un hafta içi Türkiye Kupası’nda TFF 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile karşılaştığını ve Carlos Strandberg önderliğinde 5-1 kazanarak turu geçtiğini belirtelim. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Erce Kardeşler ve savunmadan Faouzi Ghoulam kart cezalısı.

Kasımpaşa – Hatayspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 13.30’da Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien ve Erdem Çetinkaya sakat. Kenneth Omeruo ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Hatayspor’da Erce Kardeşler ve savunmadan Faouzi Ghoulam kart cezalısı.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall, Nuno Da Costa

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Oluwafisayo Bashiru, Rigobeto Rivas, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta konuk olduğu Ankaragücü deplasmanından puansız döndü. Mücadeleyi 3-1 kaybettiler ve kötü gidişat devam etti. Son 2 haftayı puansız geçen Kasımpaşa’da moraller bozuk. Hatayspor ise geçen hafta galibiyeti kaçırdı. İç sahada konuk ettikleri Pendikspor ile 1-1 berabere kaldılar. Süper lig’de üst üste 8 maçtır kazanamayan Hatayspor artık galibiyet arıyor. İstanbul’da gollü bir maç beklentim var. Karşılıklı gollerin atılacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.38

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.55

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa rahat kazandı. İkinci yarıda bulduğu gollerle Hatayspor’u 3-0 mağlup ettiler.