İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Milan İddaa Tahmini 20.01.2024

Udinese taraftarı önünde Milan‘ı konuk edecek. İtalya Serie A Ligi‘nin 21. hafta mücadelesi İddaa fikstüründe 20 Ocak Cumartesi akşamı yer alırken, Türkiye saati ile 22:45’te başlıyor. Maçın yayın ekranı S Sport Plus ve S Sport 2.

Bets10, Udinese galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, Milan galibiyetine ise 1.92 oran belirlenmiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.50, beraberliğe 3.25, konuk ekibe ise 1.65 oran veriyor.

Udinese Tehlike Hattında

İtalya Serie A Ligi’nde 20. hafta son erdiğinde 2 galibiyet, 12 beraberlik, 6 mağlubiyetle 18 puan toplamayı başaran Udinese, küme düşme tehlikesinden uzak kalamadı. İlk haftalardan itibaren savunma zafiyetleriyle galibiyetten uzak kalan ev sahibi, sadece Milan ve Bologna karşısında maç kazanabildi. Geçtiğimiz hafta Fiorentina karşısında 2 kez öne geçmesine rağmen skoru korumayı başaramayan Udinese’de, bir kez daha savunma zafiyetleri öne çıktı. Devre arası transfer döneminde savunmaya Lautaro Giannetti’yi transfer eden konuk ekip, savunmadaki zafiyetlere tecrübeli stoperle son vermek istiyor. Son 9 haftada sadece 1 kez maç kazanan ve düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Udinese, bu hafta Milan karşısında bir kez daha kazanarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Milan Eksiklerine Rağmen Kazanıyor

İtalya Serie A Ligi’nde sezonun ikinci yarısına derbi galibiyetiyle başlayan Milan, zirve takibine devam etti. Stefano Pioli ve öğrencileri, iç sahada konuk ettiği Roma karşısında 3-1’lik galibiyete imza attı. Yacine Adli, Olivier Giroud ve Theo Hernandez’in golleriyle kazanan konuk ekip, eksiklerine rağmen derbiyi kayıpsız geçerken, son 5 hafta İtalya Serie A Ligi’nde namağlup bir performans grafiği sergiledi. Lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmaya ve 3. sırada yer almaya devam eden Milan, sezonun ikinci yarısına eksiklerine rağmen iyi bir başlangıç yaptı. Son haftalarda gerek milli takımlarına giden oyuncular gerekse gelen üst üste sakatlıklar haberleriyle zor günler geçirmesini beklediğimiz konuk ekip, hataya yer vermedi. Son 5 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan Milan, rakip fileleri ise 12 kez havalandırmayı başardı.

Udinese – Milan Maç Bilgileri

Udinese – Milan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde Enzo Ebosse, Gerard Deulofeu, Bijol ve Kingsley Ehizibue’nin sakatlıkları devam ediyor. Milan’da ise Fikayo Tomori, Malick Thiaw, Tommaso Pobega, Pierre Kalulu ve Marco Sportiello’nun sakatlıkları devam ediyor. Bennacer ve Samuel Chukwueze is milli takımlarına gittiler.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Joao Ferreira, Nehuen Perez, Roberto Pereyra, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Lorenzo Lucca.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Mike Maignan, Simon Kjaer, Theo Hernandez, Davide Calabria, Ruben Loftus-Cheek, Tijjani Reijnders, Yacine Adli, Christian Pulisic, Ruben Luka Jovic, Rafael Leao, Olivier Giroud.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında yükselişe geçmeyi başaran Milan, zirve takibine devam ediyor. Lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemeyen Milan, zor günler geçiren Udinese karşısında kazanmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.65

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan deplasmandan 3 puanı 3 golle aldı. Stefano Pioli ve öğrencileri, zirve yarışına sıkı sıkı tutunmayı başarırken, Udinese deplasmanında zor anlar yaşadı. 2-1 geriden gelerek son 7 dakikada 2 golle rakibine 3-2’lik üstünlük kurmayı başaran Milan, Serie A Ligi’nde bizleri yanıltmadı.