Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Adana Demirspor İddaa Tahmini 23.01.2024

Trendyol Süper Lig’de ilk 3 umutlarını sürdürmek isteyen Beşiktaş evinde, Adana Demirspor karşısında 3 puan arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Beşiktaş ile Adana Demirspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Beşiktaş galibiyetine 1.81, beraberlik tercihine 4.28, Adana Demirspor galibiyetine ise 4.28 verildiğini görüyoruz.

Beşiktaş’tan Sürpriz Mağlubiyet 

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta sonu Pendikspor deplasmanına konuk oldu ve mücadeleden 4-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Sezonun en farklı yenilgilerinden birini alan Beşiktaş’ta moraller bozuk. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Siyah Beyazlılar yeni hocası Fernando Santos yönetiminde ilk mağlubiyetini yaşadı. Süper Lig’de 3. Sıra umutlarını sürdürmek isteyen Beşiktaş bu hafta Vodafone Park’ta Adana Demirspor’u konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Arthur Masuaku ve Omar Colley Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları ise devam ediyor. 

Adana Demirspor 4 Maçtır Kazanamıyor 

Adana Demirspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Ankaragücü’nü konuk edecen Adana Demirspor sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Adana Demirspor 1 puana razı oldu. Takımın başına Hikmet Karaman’ın getirildiğini de belirtmekte fayda var. Bu hafta Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak Adana Demirspor 3 puan hedefliyor. Son 4 maçtır puan kaybı yaşayan Adana Demirspor’da bu hafta Mario Balotelli ve İsmail Çokçalış’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Beşiktaş – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Arthur Masuaku ve Omar Colley Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Salih Uçan ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları ise devam ediyor. Adana Demirspor’da bu hafta Mario Balotelli ve İsmail Çokçalış’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Mert Günok, Onur Bulut, Necip Uysal, Tayyip Talha Sanuç, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Tayfur Bingöl, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Adana Demirspor'un İlk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Dorukhan Toköz, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Kevin Rodrigues, Benjamin Stambouli, Edouard Michut, Nani, Emre Akbaba, Yusuf Erdoğan, Babajide Akintola

İddaa Tahmini

Beşiktaş Süper Lig’de geçtiğimiz hafta konuk olduğu Pendikspor deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-0 kaybettiler ve moraller bozuk. Süper Lig’de Fernando Santos yönetiminde ilk mağlubiyetini aldıklarını da belirtelim. Adana Demirspor ise üst üste 4 maçtır kazanamıyor. Yeni hocası Hikmet Karaman ile ilk maçına geçen hafta Ankaragücü karşısında çıktılar ve mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldılar. Beşiktaş geçen hafta ağır bir yenilgi yaşadı. Ankaragücü ise 4 maçtır kazanamıyor. Gollere yöneleceğim. Her iki takımında skor üretmesini bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.53

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi golsüz sona erdi.