Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Kasımpaşa İddaa Tahmini 23.01.2024

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı farklı bir galibiyet ile kapatan Pendikspor evinde, Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

Pendikspor ve Kasımpaşa arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Pendikspor kazanır 2.63, beraberlik 3.75, Kasımpaşa kazanır ise 2.68 olarak açıklanmış.     

Pendikspor Farklı Kazandı 

Pendikspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Beşiktaş’ı farklı geçti. Mücadeleden 4-0’lık galibiyet ile ayrlan Ivo Vieira’nın öğrencileri haftanın en dikkat çeken sonuçlarından birini aldı. Süper Lig’de 8 maçlık kazanama serisisini sona erdiren Pendikspor bu sezon Süper Lig’de 4. Kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. Düşme hattından kurtulma çabalarını devam ettiren Pendikspor bu hafta evinde, Kasımpaşa’yı konuk edecek. Karşılaşma öncesinde Pendikspor’da Ahmed Hassan Afrika Kupası kadrosunda. Emaka Eze ve Emre Taşdemir ise sakat olan isimler. 

Kasımpaşa’dan 3 Gollü Galibiyet

Kasımpaşa Süper Lig’de 2 maçlık galibiyet serisini sona erdirdi. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Hataypsor’u ikinci yarıda buldukları gollerle 3 -0 mağlup etmeyi başardılar. Özellikle Claudio Winck’in harika golü görülmeye değer. Süper Lig’de bu sezon Sami Uğurlu yönetiminde 3. Kez kazanan Kasımpaşa orta sıralarda yer alıyor. 29 puan ile 9. Sırada bulunan Kasımpaşa bu hafta sonu Pendikspor’a konuk olacak. Karşılaşma öncesinde Kasımpaşa’da Claudio Winck kart cezalısı. Samuel Bastien ve Dries Saddiki sakat. Kenneth Omeruo ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Pendikspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Pendikspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Mame Thiam, Umut Nayir

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Mamado Fall, Nuno Da Costa

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de geçen haftayı Beşiktaş karşısında farklı geçti. Yeni transferi Umut Nayir önderliğinde Beşiktaş’ı 4-0 mağlup ettiler. Kümede kalma umutlarını sürdüren Pendikspor bu hafta ise Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Kasımpaşa ise geçen hafta sonu Hatayspor’u 3-0 ile geçti. İkinci yarıda daha baskın oynadılar ve sonuca gittiler. Taraf bahsi açısından zor bir maç. Bu sebeple gollere yöneleceğim. Her iki takımında gol bulmasını bekliyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.32

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.50

Maç Sonucu: 3-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Pendikspor evinde 3 puanı kaptı. Kasımpaşa’yı 3-2 mağlup ederek üst üste 2. galibiyetini elde ettiler.