Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Trabzonspor İddaa Tahmini 25.01.2024

Trendyol Süper Lig’de Karadeniz derbisi heyecanı yaşanacak. Trabzonspor deplasmanda, Çaykur Rizespor’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim

Çaykur RizesporTrabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Çaykur Rizespor kazanır 2.75, beraberlik 3.57, Trabzonspor kazanır ise 2.65 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın 02 (ç) tercihine 30.00 orandan bahis yapabilirsiniz.

Çaykur Rizespor 3 Puan Peşinde 

Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımladan biriydi. İlhan Palut’un öğrencileri konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından puansız döndü. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Trabzonspor ve Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada fırsatı iyi kullanamadılar. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı deplasmanda 3-2 kazanan Çaykur Rizespor yine galibiyet arayacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Ibrahim Olawoyin ve Janne Pekka Laine’nin sakatlıkları bulunuyor. 

Trabzonspor Farklı Kaybetti 

Trabzonspor’un Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Abdullah Avcı’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Galatasaray’a 5-1 kaybetti. Sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Trabzonspor’da moraller bozuk. Özellikle son dönemde oyun anlamında da güven vermeyen bir Trabzonspor izliyoruz. Bu hafta Karadeniz derbisinde konuk olacakları Çaykur Rizespor karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bakasetas ile yollar ayrıldı. Mislav Orsiv ve Stefano Denswil sakat. Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür ise kadro dışı bırakıldı. Paul Onuachu, Trezeguet ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Çaykur Rizespor – Trabzonspor Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Ibrahim Olawoyin ve Janne Pekka Laine’nin sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor’da Bakasetas ile yollar ayrıldı. Mislav Orsiv ve Stefano Denswil sakat. Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür ise kadro dışı bırakıldı. Paul Onuachu, Trezeguet ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Anastasios Bakesatas, Enis Bardhi, Enis Destan

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor geçen hafta konuk olduğu Alanyaspor deplasmanında 2-1 kaybetti. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde rakip Trabzonspor. Bordo Mavililer hafta sonu Galatasaray karşısında çok etkisiz kaldı ve mücadeleyi 5-1 kaybetti. Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Bu hafta reaksiyon göstermeleri şart. Trabzonspor, Karadeniz derbinde puan almayı başarır. Trabzonspor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum. 

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.18

Bets10 Oranı: 02 (ç), Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karadeniz derbisinde kazanan Çaykur Rizespor oldu. Trabzonspor’u 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.