Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray İstanbulspor İddaa Tahmini 25.01.2024

Trendyol Süper Lig’de son sırada yer alan İstanbulspor deplasmanda, Galatasaray karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 1.16, beraberlik 8.91, İstanbulspor kazanır ise 21.06 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 1 ve 2.5 ÜST tercihinin 30.00 orana yükseldiğini belirtelim.    

Galatasaray Net Favori 

Galatasaray Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un öğrencileri karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, lider Fenerbahçe ile eşit puana sahip. Geçen hafta sonu Trabzonspor karşısında Wilfried Zaha önderliğinde kazanan Galatasaray moralli. Bu hafta konuk edecekleri son sıradaki İstanbulspor karşısında maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera sakat. Abdülkerim Bardakçı ise kart cezalısı. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. 

İstanbulspor Son Sırada 

İstanbulspor Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu sezon işleri pek kolay değil ama geçen hafta aldıkları galibiyet ile umutlarını arttırdılar. Geçtiğimiz hafta Kayserispor’un konuğu olan Sarı Siyahlılar mücadeleyi 1-0 kazandı. Son dakikada buldukları golle 3 puanı alan İstanbulspor, yeni hocası Osman Zeki Korkmaz yönetiminde çıktığı ilk maçtan da galibiyet ile ayrılmış oldu. Bu hafta ise Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacaklar ama işleri çok zor. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik yok. 

Galatasaray – İstanbulspor Maç Bilgileri

Galatasaray – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Sergio Oliviera sakat. Abdülkerim Bardakçı ise kart cezalısı. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper Yılmaz, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanında 5-1 kazanan Sarı Kırmızılılar lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazandılar ve şampiyonluk umutlarını arttırdılar. İstanbulspor ise geçen hafta Kayserispor deplasmanından 3 puan çıkarttı. Uzatma dakikalarında buldukları golle 1-0 kazandılar ve sürpriz bir 3 puan elde ettiler. Bu hafta ise işleri çok zor. Galatasaray net favori. Taraftarı önünde konuk edecekleri İstanbulspor’u farklı geçerek şampiyonluk umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 1.24

Bets10 Oranı: MS 1 ve 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray Rams Park’da galibiyet serisini devam ettirdi. İstanbulspor’u 3-1 mağlup ederek zirve takibini devam ettirdiler.