sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 25.01.2024

25 Ocak Perşembe günü için Süper Lig maçlarından oluşturduğum kuponum hazır.

Samsunspor – Kayserispor: MS 1, 1.78 (iddaa) – 2.07 (Bets10) ; Samsunspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de konuk oldukları Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldılar. İyi bir direnç gösteren Samsunspor güçlü rakibinden 1 puan almayı başardı ve son 2 haftada 4 puan topladı. Kümede kalma umutlarını devam ettiren Markus Gisdol’un öğrencileri bu hafta içi ise Kayserispor’u konuk edecek. Formsuz rakibi karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Marius Mouandilmadji kart cezalısı. Gaetan Laura’nın ise sakatlığı devam ediyor. Kayserispor Süper Lig’de son dönemde ciddi bir düşüş yaşıyor. Geçtiğimiz hafta iç sahada İstanbulspor’u konuk eden Kayserispor mücadeleden puansız ayrıldı. Maçın son dakikasında yedikleri golle son sıradaki İstanbulspor’a 1-0 kaybettiler. Süper Lig’de üst üste 6 maçtır kaybeden Recep Uçar’ın ekibinde moraller bozuk. Mame Thiam’ın takımdan ayrılmasının ardından da hücum hattında ciddi şekilde güç kaybettiler. Bu hafta Samsunspor’a konuk olacak Kayserispor’da Stephane Bahoken, Anthony Uzodimma sakat. Carlos Mane ve Majid Hosseini ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Samsunspor son 2 haftada 4 puan topladı. Sivasspor’u 2-0 ile geçen Kırmızı Beyazlılar geçen hafta sonu ise lider Fenerbahçe deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndü. Sürpriz bir sonuç alan Samsunspor’da moraller yerinde. Kayserispor’un ise mağlubiyet serisi devam ediyor. Üst üste 6 maçtır kaybeden Kayserispor’da işler pek yolunda değil. Bu hafta konuk olacakları Samsunspor karşısında da işleri kolay gözükmüyor. Samsunspor taraftarı önünde kazanarak yoluna devam eder.

Çaykur Rizespor – Trabzonspor: 02 (ç), 1.18 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Çaykur Rizespor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımladan biriydi. İlhan Palut’un öğrencileri konuk olduğu Alanyaspor deplasmanından puansız döndü. 1-0 öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamayan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Trabzonspor ve Beşiktaş’ın mağlup olduğu haftada fırsatı iyi kullanamadılar. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde Trabzonspor’u konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı deplasmanda 3-2 kazanan Çaykur Rizespor yine galibiyet arayacak. Maç öncesinde Çaykur Rizespor’da Ibrahim Olawoyin ve Janne Pekka Laine’nin sakatlıkları bulunuyor. Trabzonspor’un Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi. Abdullah Avcı’nın öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Galatasaray’a 5-1 kaybetti. Sezonun en farklı mağlubiyetlerinden birini alan Trabzonspor’da moraller bozuk. Özellikle son dönemde oyun anlamında da güven vermeyen bir Trabzonspor izliyoruz. Bu hafta Karadeniz derbisinde konuk olacakları Çaykur Rizespor karşısında da işleri pek kolay değil. Maç öncesinde Trabzonspor’da Bakasetas ile yollar ayrıldı. Mislav Orsiv ve Stefano Denswil sakat. Umut Bozok ve Abdülkadir Ömür ise kadro dışı bırakıldı. Paul Onuachu, Trezeguet ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. Çaykur Rizespor geçen hafta konuk olduğu Alanyaspor deplasmanında 2-1 kaybetti. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Bu hafta ise Karadeniz derbisinde rakip Trabzonspor. Bordo Mavililer hafta sonu Galatasaray karşısında çok etkisiz kaldı ve mücadeleyi 5-1 kaybetti. Süper Lig’de 6 maçlık yenilmezlik serileri de sona ermiş oldu. Bu hafta reaksiyon göstermeleri şart. Trabzonspor, Karadeniz derbinde puan almayı başarır. Trabzonspor’un kaybetmeyeceğini düşünüyorum. 

Galatasaray – İstanbulspor: MS 1, 1.24 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Galatasaray Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanına konuk olan Okan Buruk’un öğrencileri karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 9 maçta da mağlubiyet yüzü görmeyen Galatasaray, lider Fenerbahçe ile eşit puana sahip. Geçen hafta sonu Trabzonspor karşısında Wilfried Zaha önderliğinde kazanan Galatasaray moralli. Bu hafta konuk edecekleri son sıradaki İstanbulspor karşısında maçın net favorisiler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Sergio Oliviera sakat. Abdülkerim Bardakçı ise kart cezalısı. Hakim Ziyech ve Cedric Bakambu ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor. İstanbulspor Süper Lig’de kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Bu sezon işleri pek kolay değil ama geçen hafta aldıkları galibiyet ile umutlarını arttırdılar. Geçtiğimiz hafta Kayserispor’un konuğu olan Sarı Siyahlılar mücadeleyi 1-0 kazandı. Son dakikada buldukları golle 3 puanı alan İstanbulspor, yeni hocası Osman Zeki Korkmaz yönetiminde çıktığı ilk maçtan da galibiyet ile ayrılmış oldu. Bu hafta ise Galatasaray deplasmanında sürpriz arayacaklar ama işleri çok zor. Maç öncesinde İstanbulspor’da önemli bir eksik yok. Galatasaray’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Trabzonspor deplasmanında 5-1 kazanan Sarı Kırmızılılar lider Fenerbahçe ile puanını eşitledi. Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada kazandılar ve şampiyonluk umutlarını arttırdılar. İstanbulspor ise geçen hafta Kayserispor deplasmanından 3 puan çıkarttı. Uzatma dakikalarında buldukları golle 1-0 kazandılar ve sürpriz bir 3 puan elde ettiler. Bu hafta ise işleri çok zor. Galatasaray net favori. Taraftarı önünde konuk edecekleri İstanbulspor’u farklı geçerek şampiyonluk umutlarını sürdürürler.

Toplam İddaa Oranı: 2.60

Bets10 Bahis Oranı: 1863.00