Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Almeria Alaves İddaa Tahmini 26.01.2024

İspanya La Liga’da yeni hafta heyecanı başlıyor. Almeria iç sahada, sezonun ilk galibiyetini Alaves karşısında arayacak. Karşılaşma saat 23.00’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Almeria ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Almeria kazanır 2.65, beraberlik 3.35, Sevilla kazanır ise 2.75 olarak açıklanmış.

Almeria 20 Maçtır Kazanamıyor 

Almeria La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Real Madrid deplasmanından puansız döndü. Santiago Bernabeu’da ilk yarıyı 2-0 önde kapattıkları maçta 90+8’de yedikleri golle 3-2 kaybettiler. Mağlubiyete rağmen gösterdikleri performans ile dikkat çektiklerini belirtmek gerekiyor. Özellikle Edgar Gonzalez’in attığı gol görülmeye değerdi. La Liga’da henüz galibiyet ile tanışamayan Almeria’da galibiyet hasreti 20 maça çıktı. Bu hafta ise iç sahada konuk edecekleri Alaves karşısında kazanarak sezonun ilk galibiyetini almak istiyorlar. Almeria’da maç öncesinde Largie Ramazani kart cezalısı. Ibrahima Kore ise sakat. 

Alaves Çıkışa Geçti 

Alaves La Liga’da son haftalarda önemli sonuçlar alıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Cadiz’i konuk eden Luis Garcia’nın ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Kazanmalarını bekliyordum ve beklediğim gibi bir maç oldu. İkinci yarının başında Luis Rioja’nın penaltı golüyle 3 puanı alan Alaves’de moraller yerinde. La Liga’da oynadıkları son 3 maçta 7 puan toplayan Alaves düşme hattından da uzaklaşmaya başladı. Bu hafta Almeria’ya konuk olacak Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. Jesus Owono ve Abdelkabid Abqar ise Afrika Kupası kadrosunda.

Almeria – Alaves Maç Bilgileri

Almeria – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Juegos Mediterraneos Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Almeria’da maç öncesinde Largie Ramazani kart cezalısı. Ibrahima Kore ise sakat. Alaves’de Aleksandar Sedlar’ın sakatlığı sürüyor. Jesus Owono ve Abdelkabid Abqar ise Afrika Kupası kadrosunda.

Almeria'nın ilk 11’i Belli mi?

Almeria’nın muhtemel kadrosu: Luis Arantes, Alejandro Pozo, Lucas Robertone, Chumi, Sergio Akieme, Largie Ramazani, Edgar Gonzalez, Samuel Costa, Adrian Embarba, Sergio Calvo, Leo Baptistao

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Ruben Duarte, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Almeria geçen hafta Real Madrid deplasmanında kaybetmesine rağmen çok iyi oynadı. Uzatma dakikalarında yedikleri golle 3-2 kaybettiler. Alaves ise iç sahada konuk ettiği Cadiz’i tek golle geçti. Rakibini 1-0 mağlup eden Luis Garcia’nın ekibi son 3 haftada 7 puan topladı. Almeria’nın artık kazanması gereken bir maç. Alaves karşısında zor da olsa kazanacaklarını ve sezonun ilk 3 puanını alacaklarını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.25

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.65

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Alaves rahat bir galibiyet aldı. Son sıradaki Almeria’yı deplasmanda 3-0 ile geçtiler.