İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cagliari Torino Maç Tahmini 26.01.2024

S Sport Plus ekranlarından 26 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Torino karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Unipol Domus Stadı ev sahipliği yapacak.

intobet, Cagliari galibiyetine 3.55, beraberliğe 3.25, Torino galibiyetine ise 2.22 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Cagliari Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta Frosinone deplasmanına konuk olan Cagliari, lige beraber yükseldiği ve sezonun ilk yarısı iç sahada 4-3’lük skorla mağlup ettiği rakibi karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başarsa da, ilk dakikalardan itibaren savunma arkasına atılan toplarda zafiyetler gösteren Cagliari, skoru koruyamadı ve 3 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini kaybetti. 21 hafta sonunda düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan ev sahibi, Claudio Ranieri önderliğinde ligde tutunmaya çalışıyor. Son haftalarda daha etkili bir futbol sergilemeye başlayan ev sahibi, ilk 9 haftanın en zayıf halkası olurken, sezonun ikinci yarısıyla birlikte toparlanmaya başladı. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen Cagliari, bu hafta iç sahada konuk edeceği Torino karşısında kazanarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor.

Torino Galibiyet Peşinde

Torino sezona istediği başlangıcı yapamasa da, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında kolay maç kaybetmedi ve yükselişe geçti. Ivan Juric’in öğrencileri, son 7 haftalık fikstürde sadece Fiorentina’ya deplasmanda mağlup olurken, geri kalan 6 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, son haftalardaki etkisini sürdürmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. İç sahada alınan 3-0’lık Napoli galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanına konuk oldular. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona ererken, konuk ekip rakibinden daha net fırsatlardan yararlanamadı. Kalesinde gördüğü 18 gole karşılık, rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başardılar. Hücum hattında henüz aradığı etkiyi bulamayan Torino cephesinde, Duvan Zapata ve Sanabria ikilisi henüz 7 gol katkısı sağlayabildi. Bu hafta Torino sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Cagliari ile karşı karşıya gelecek.

Cagliari – Torino Maç Bilgileri

Cagliari – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Sardegna Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cagliari cephesinde Eldor Shomurodov ve Gaetano Oristanio’nun sakatlıkları devam ediyor. Zito Luvumbo ise milli takımında. Torino’da ise Perr Schuurs’un sakatlığı devam ediyor.

Cagliari’nin 11’i Belli mi?

Cagliari’nin muhtemel kadrosu: Boris Radunovic, Mateusz Wieteska, Alberto Dossena, Pantelis Hatzidiakos, Tommaso Augello, Gabriele Zappa, Benito Viola, Sulemana Kakari, Alessandro Deiola, Paulo Azzi, Andrea Petagna.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Alessandro Buongiorno, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Ivan Ilic, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

İddaa Tahmini

İki takımda sezonun ilk yarısında golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Cagliari adına düşme tehlikesi devam ederken, Torino ise son haftalarda yükselişte. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, bir kez daha 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.37

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino ilk yarıda yakaladığı üstünlükle, Cagliari’yi deplasmanda mağlup etti. İlk 45 dakika konuk ekibin 2-0’lık üstünlüğüyle geçilirken, ikinci yarıda Cagliari sadece farkı 1’e indirebildi. Savunmada beklediğimiz etkiyi göstermeyen tarafalar, bu hafta bizleri yanılttı.