sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 26.01.2024

26 Ocak Cuma akşamı İtalya Serie A Ligi, Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga kapsamında sahne alacak mücadeleleri, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Cagliari – Torino: 2.5 ALT, 1.37 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; S Sport Plus ekranlarından 26 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:45’te canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cagliari ile Torino karşı karşıya gelecek. Mücadeleye Unipol Domus Stadı ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz hafta Frosinone deplasmanına konuk olan Cagliari, lige beraber yükseldiği ve sezonun ilk yarısı iç sahada 4-3’lük skorla mağlup ettiği rakibi karşısında 3-1’lik mağlubiyetten kurtulamadı. Karşılaşmada 1-0 öne geçmeyi başarsa da, ilk dakikalardan itibaren savunma arkasına atılan toplarda zafiyetler gösteren Cagliari, skoru koruyamadı ve 3 haftadır sürdürdüğü yenilmezlik serisini kaybetti. 21 hafta sonunda düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan ev sahibi, Claudio Ranieri önderliğinde ligde tutunmaya çalışıyor. Son haftalarda daha etkili bir futbol sergilemeye başlayan ev sahibi, ilk 9 haftanın en zayıf halkası olurken, sezonun ikinci yarısıyla birlikte toparlanmaya başladı. Düşme hattıyla puan farkını açmak isteyen Cagliari, bu hafta iç sahada konuk edeceği Torino karşısında kazanarak, düşme hattıyla puan farkını açmak istiyor. Torino sezona istediği başlangıcı yapamasa da, İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında kolay maç kaybetmedi ve yükselişe geçti. Ivan Juric’in öğrencileri, son 7 haftalık fikstürde sadece Fiorentina’ya deplasmanda mağlup olurken, geri kalan 6 maçtan 3 galibiyet, 3 beraberlikle 12 puan topladı. Ligin orta sıralarına demir atan konuk ekip, son haftalardaki etkisini sürdürmek ve üst sıralara yetişmek istiyor. İç sahada alınan 3-0’lık Napoli galibiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta Genoa deplasmanına konuk oldular. Karşılaşma golsüz beraberlikle sona ererken, konuk ekip rakibinden daha net fırsatlardan yararlanamadı. Kalesinde gördüğü 18 gole karşılık, rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başardılar. Hücum hattında henüz aradığı etkiyi bulamayan Torino cephesinde, Duvan Zapata ve Sanabria ikilisi henüz 7 gol katkısı sağlayabildi. Bu hafta Torino sezonun ilk yarısında golsüz berabere kaldığı Cagliari ile karşı karşıya gelecek. İki takımda sezonun ilk yarısında golsüz beraberlikle sahadan ayrıldı. Cagliari adına düşme tehlikesi devam ederken, Torino ise son haftalarda yükselişte. Galibiyete ihtiyacı olan tarafların mücadelesinde, bir kez daha 2.5 gol barajının aşılmayacağını düşünüyoruz.

Lyon – Rennes: MS 2, 2.43 (iddaa) – 2.85 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 26 Ocak Cuma akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesinde, ezeli rakipler Lyon ile Rennes kozlarını paylaşacak. Mücadele Türkiye saati ile 23:00’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lyon, Fransa Ligue 1’in 18. haftasında konuk olduğu Le Havre deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle döndü. Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yapamayan Pierre Sage ve öğrencileri, ilk yarıda 1-0 geriye düştü ve aynı zamanda 10 kişi kaldı. İkinci yarıda da Lyon adına işler yolunda gitmezken, 9 kişiyle tamamladığı karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Toulouse, Monaco ve Nantes karşısında aldığı üst üste galibiyetlerle düşme hattından kurtulmak adına umutlanan Lyon, düşme potasından çıkma fırsatını iyi değerlendiremedi. Tarihinin en zorlu sezonlarından birini geçiren ve sezon içerisinde 3 kez teknik adam değişikliğine giden ev sahibi, Sage yönetiminde son hafta mağlubiyetine rağmen toparlanma sinyalleri verdi. Bu hafta iç sahada Rennes’e karşı galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında lig 2.’si  ile karşı karşıya gelen Rennes, galibiyetlerine taraftarı önünde devam etti. Clermont deplasmanından alınan 3-1’lik galibiyetle sezonun ikinci yarısına etkili bir başlangıç yapan konuk ekip, kazanmaya Nice deplasmanında devam etti. Ligin en az gol yiyen takımı Nice karşısında Benjamin Bourigeaud ve Arnaud Muinga ikilisinin golleriyle 2-0’lık galibiyete imza attılar. Bruno Genesio önderliğinde sezonun ilk yarısı üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, göreve Julien Stephan’ın gelişiyle birlikte, üst sıra yarışında ben de varım demeyi başardı. 18 haftadan 22 puan toplayan ve 10. sırada yer alan Rennes, son 2 haftada 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, hücum hattındaki etkisini arttırdı. Galibiyetlerine devam etmek isteyen konuk ekip, sezonun ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu Lyon ile karşı karşıya gelecek. Fransa Ligue 1 sahnesinde 2 haftadır kazanan Rennes, 180 dakikada 5 gole imza attı. Yükselişe geçen Stephan ve öğrencileri, düşme hattında yer alan ve bir türlü savunmada istikrar sağlamayı başaramayan Lyon karşısında, galibiyet serisini sürdürmeyi başaracaktır.

Frankfurt – Mainz 05: MS 1, 1.73 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken, Eintracht Frankfurt sahasında Mainz 05’i konuk edecek. 26 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Eintracht Frankfurt konuk olduğu Darmstadt 98 deplasmanından beraberlikle döndü ve ligin en alt sırasındaki rakibine 2 puan kaptırdı. Son haftalarda yükselişe geçen Dino Toppmöller ve öğrencileri, Mönchengladbach ve Leipzig karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, 2-0 öne geçtiği Darmstadt 98 karşısında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ikinci yarının başında ise farkı 2’ye çıkaran ev sahibi, 2-0’lık üstünlüğe kadar rakibine pozisyon fırsatı vermedi. Skorun getirdiği rahatlık son dakikalarda pahalıya mal oldu. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ve 6. sırada yer alan Frankfurt, bu hafta Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak. Mainz 05’in geçtiğimiz hafta çıkacağı Union Berlin karşılaşması yoğun kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Zorlu fikstürde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, dinlenme şansı buldu. Sahalara Frankfurt deplasmanında dönecek olan konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var. Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta geride kalırken, Play Out hattından kurtulamadı. İlk 12 hafta Bo Svensson yönetiminde mücadele veren Mainz 05, 12 maçın 11’inde puan kaybetti ve düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramadı. Çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, 5 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Mainz 05, 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Play Out hattında yoluna devam etmek zorunda kalan ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. 7 haftadır kazanamayan Mainz 05, kabusa deplasmanda son vermek istiyor. Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Frankfurt, son 3 haftadan 7 puan topladı. Son maçta galibiyete çok yaklaşmasına rağmen, üstünlüğünü korumayı başaramayan Frankfurt, bir hata daha yapmak istemiyor. Frankfurt’un evinde kazanacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.75

Bets10 Bahis Oranı: 9.09