Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nice Metz İddaa Tahmini 27.01.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta heyecanı 27 Ocak Cumartesi akşamı devam ederken, Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak mücadelede, Nice ile Metz karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS 3.

intobet, Nice galibiyetine 1.43, beraberliğe 4.45, Metz galibiyetine ise 8.60 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerini incelediğimizde ise KGVAR 2.45, KGYOK 1.53 olarak verilmiş.

Nice Evinde Maç Kaybetmiyor

Fransa Ligue 1’de yoluna liderin en yakın takipçisi olarak devam eden Nice, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Rennes deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü ve dış sahada üst üste 3. yenilgisini aldı. İlk 13 haftaya namağlup performansıyla damga vuran Francesco Farioli ve öğrencileri, son 6 haftada ise 3 galibiyet, 3 mağlubiyete imza attı. Nantes, Le Havre ve Rennes deplasmanlarından mağlup dönmek zorunda kalan Nice, liderin 8 puan gerisine kadar düştü. İç sahada ise namağlup bir performans sergilemeyi başaran ev sahibi, taraftarı önünde çıktığı son 5 maçtan galip çıktı. Kalesinde 11 gole izin veren ve ligin en iyi savunma performansını ortaya koyan Nice, genç teknik adamı Faroioli önderliğinde bu sezon ilk 18 hafta itibariyle pas oyunuyla dikkat çekti. Geriden oyun kurmakta son derece iyi olan ev sahibi, hala Fransa Ligue 1’in en iyi performanslarından birine sahip.

Metz Zor Günler Geçiriyor

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Toulouse’u evinde ağırlayan Metz, 10 kişiyle tamamladığı karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılırken, üst üste 5. mağlubiyetini aldı. Erken bir golle geriye düşen Metz, pozisyon üretmekte zorlandığı karşılaşmanın 72. dakikasında Christopher Herelle’nin kırmızı kartıyla 10 kişi kaldı. Son 5 haftanın tamamında mağlubiyet yaşayan konuk ekip, kalesinde gördüğü 8 gole karşılık, rakip fileleri sadece 1 kez havalandırabildi. Son haftaların en formsuz takımları arasında yer alan Metz’in, düşme hattıyla arasında sadece averaj farkı bulunuyor. 18 maçlık fikstürden sadece 4 galibiyet çıkarabilen Laszlo Bölöni ve öğrencileri, zorlu Nice deplasmanında sürpriz arayacak. Konuk ekibin son haftalardaki performans grafiğiyle, iç sahada maç kaybetmeyen Nice karşısında işi zor.

Nice – Metz Maç Bilgileri

Nice – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice takımında Romain Perraud, Valentin Rosier’in sakatlıkları devam ediyor. Valentin Rosier ve Youcef Atal ikilisi ise cezalı durumda. Boga ve Moffi ise milli takımlarına gittiler. Metz takımında Christophe Herelle’nin kart cezası devam ederken, Ablie Jallow’un ise sakatlığı bulunuyor. Lamine Camara ise milli takımında.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Marcin Bulka, Jordan Lotomba, Antoine Mendy, Dante, Paulino Rosario, Morgan Sanson, Youssouf Ndayishimiye, Melvin Bard, Badredine Bouanani, Gaetan Laborde.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Ismael Traore, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in en iyi savunma performansını sergileyen ve iç sahada namağlup bir performans sergilemeyi başaran Nice, taraftarı önünde kazanmaya devam edecek ve son haftaların formsuz takımlarından Metz karşısında kalesini gole kapatacaktır.

İddaa Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 1.47

intobet Oranı: MS 1 ve KGYOK, Oran 2.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice evinde gol yemeden kazandı. Zirve takibine devam eden Farioli ve öğrencileri, Metz karşısında beklediğimiz savunma etkisini gösterirken, Evann Guessand’ın attığı tek golle 3 puanı aldı. Nice iç saha performansıyla Ligue 1 sahnesinde bizleri yanıltmadı.