Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Mainz 05 İddaa Tahmini 26.01.2024

Almanya Bundesliga sahnesinde 19. hafta heyecanı yaşanırken, Eintracht Frankfurt sahasında Mainz 05‘i konuk edecek. 26 Ocak Cuma akşamı Türkiye saati ile 22:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Eintracht Frankfurt galibiyetine 2.02, beraberliğe 3.59, Mainz 05 galibiyetine ise 3.74 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.73, beraberliğe 3.06, konuk ekibe ise 3.25 oran veriyor.

Eintracht Frankfurt Galibiyeti Kaçırdı

Eintracht Frankfurt konuk olduğu Darmstadt 98 deplasmanından beraberlikle döndü ve ligin en alt sırasındaki rakibine 2 puan kaptırdı. Son haftalarda yükselişe geçen Dino Toppmöller ve öğrencileri, Mönchengladbach ve Leipzig karşısında üst üste galibiyetlere imza atarken, 2-0 öne geçtiği Darmstadt 98 karşısında sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan ikinci yarının başında ise farkı 2’ye çıkaran ev sahibi, 2-0’lık üstünlüğe kadar rakibine pozisyon fırsatı vermedi. Skorun getirdiği rahatlık son dakikalarda pahalıya mal oldu. Son 5 haftadan 3 galibiyet, 1 beraberlikle 10 puan toplamayı başaran ve 6. sırada yer alan Frankfurt, bu hafta Mainz 05 karşısında galibiyet arayacak.

Mainz 05 Galibiyetten Uzak

Mainz 05’in geçtiğimiz hafta çıkacağı Union Berlin karşılaşması yoğun kar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Zorlu fikstürde küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, dinlenme şansı buldu. Sahalara Frankfurt deplasmanında dönecek olan konuk ekibin, galibiyete ihtiyacı var. Mainz 05, Almanya Bundesliga’da ilk 17 hafta geride kalırken, Play Out hattından kurtulamadı. İlk 12 hafta Bo Svensson yönetiminde mücadele veren Mainz 05, 12 maçın 11’inde puan kaybetti ve düşme tehlikesinden uzak kalmayı başaramadı. Çareyi teknik adam değişikliğinde arayan konuk ekip, 5 hafta önce göreve Jan Siewert’i getirdi. Son 5 haftanın tamamında puan kaybeden Mainz 05, 3 beraberlik, 2 mağlubiyete imza attı. Play Out hattında yoluna devam etmek zorunda kalan ekip, ligin en az maç kazanan takımı konumunda. 7 haftadır kazanamayan Mainz 05, kabusa deplasmanda son vermek istiyor.

Eintracht Frankfurt – Mainz 05 Maç Bilgileri

Frankfurt – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 22.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfurt cephesinde Omar Marmoush ve Ellyes Skhiri milli takımlarında. Mainz 05 cephesinde Nelson Weiper ve Andreas Hanche-Olsen’in sakatlıkları devam ediyor. Lee Jae Sung ise milli takımında.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Ansgar Knauff, Lucas Melo, William Pacho, Paxten Aaronson, Kristijan Jakic, Donny van de Beek, Eric Dina, Aurelio Buta, Mario Götze, Hugo Larsson.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Danny da Costa, Edimilson Fernandes, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Tom Kraußi, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Ajorque Ludovic, Marcus Ingvartsen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da üst sıraları bırakmayan Frankfurt, son 3 haftadan 7 puan topladı. Son maçta galibiyete çok yaklaşmasına rağmen, üstünlüğünü korumayı başaramayan Frankfurt, bir hata daha yapmak istemiyor. Frankfurt’un evinde kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.73

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt iç sahada haftayı kayıpsız geçti. Sahasında Mainz 05’i konuk eden Frankfurt, mücadele içinde zor anlar yaşamasına karşın, bitime 15 dakika kala sahneye Mario Gotze çıktı ve tek golle takımına 3 puanı getirdi. Kazananları tebrik ederiz.