sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 27.01.2024

Almanya Bundesliga kapsamında 27 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Augsburg – Bayern Münih: H2, 1.42 (iddaa) – 1.77 (Bets10) ; Almanya Bundesliga’da 19. hafta heyecanı devam ediyor. 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 17:30’da sahne alacak mücadelede, Augsburg ile Bayer Münih karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1. Augsburg 4 hafta sonra gelen galibiyetle moral buldu. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Mönchengladbach deplasmanına konuk olan Jess Thorup ve öğrencileri, ilk yarısını 1-0 geride kapattığı mücadeleden, 2-1’lik galibiyetle ayrıldı. Phillip Tietz ve Arne Engels ikilisinin 4 dakika içerisinde attığı 2 gol 3 puanı getirdi. Düşme hattıyla puan farkını 10’a kadar çıkaran ve rahat bir nefes almayı başaran Augsburg, bu hafta iç sahada Bayern Münih’i konuk edecek. Teknik adam değişikliğinin ardından son 11 haftanın 8’inde skor üretmeyi başaran Augsburg, hücum hattında etkili olmaya başladı. Sezonun ilk yarısında konuk olduğu Bayern Münih deplasmanından 3-1’lik mağlubiyetle dönen ev sahibi, şampiyonluk yarışındaki rakibi karşısında sürpriz bir galibiyet arayacak. Bayern Münih, Werder Bremen karşısında yaptığı hatayı Union Berlin’e karşı yapmadı. Almanya Bundesliga’da son 11 yılı şampiyonluklarıyla domine eden Bayern Münih, bu sezon Bayer Leverkusen’in gerisinde kaldı. İç sahada konuk ettiği Werder Bremen karşısında üstün futboluna rağmen bir türlü aradığı golü bulamayan ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, lider ile puan farkının açılmasına engel olamadı. Erteleme maçında hafta içi Union Berlin ile karşı karşıya gelen Tuchel ve öğrencileri, Raphael Guerreiro’nun tek golüyle kazanarak, lider ile puan farkını 4’e indirdi. Yine gol bulmakta zorlanan Bayern Münih, üstün futboluna rağmen son maçlarda savunma kilidini açmakta zorlanıyor. Zirve takibine devam eden Bayern Münih, bu hafta Augsburg deplasmanında galibiyet arayacak. Almanya Bundesliga’da son 11 sezonun şampiyonu Bayern Münih, erteleme maçını kazanarak lider ile puan farkını 4’e indirdi. Galibiyetle kısa sürede toparlanmayı başaran Bayern Münih, eski hücum performansına geri dönerek, Augsburg karşısında zorlanmadan kazanacaktır.

Bayer Leverkusen – Mönchengladbach: 2.5 ÜST, 1.22 (iddaa) – 1.39 (Bets10) ; Bayer Leverkusen sahasında Mönchengladbach’ı konuk edecek. Almanya Bundesliga’nın 19. hafta mücadelesi, 27 Ocak Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 20:30’da sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Bayer Leverkusen, Bayern Münih’in mağlup olduğu haftada, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Almanya Bundesliga’nın namağlup lideri olarak Leipzig deplasmanına konuk olan Xabi Alonso ve öğrencileri, ilk yarıda sergilediği etkisiz futbolu, ikinci yarıda 3 golle telafi etti. 2 kez geriye düştüğü maçı kazanmayı başaran ve Boniface’in yokluğunda 3 gol bulan ev sahibi, lige damga vurmaya devam ediyor. En yakın rakibinin 4 puan üzerinde yoluna devam eden Bayer Leverkusen, 18 haftayı 15 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. Şampiyonluk yolunda kritik bir virajı kayıpsız geçen ev sahibi, 18 maçta 50 gole imza atarken, kalesinde ise 14 gole izin verdi. Xabi Alonso takımına oynattığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çekerken, Leverkusen şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor. Mönchengladbach geçtiğimiz hafta iç sahada Augsburg engeline takıldı. İlk yarısını 1-0 önde kapattığı karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrılan konuk ekip, son 4 haftanın 3’ünde puan kaybetti. Üst sıralardan epey uzaklaşan Gladbach’ın, geçtiğimiz haftayla birlikte düşme hattıyla arasındaki puan farkı 9’a kadar indi. Gerardo Seoane önderliğinde ilk 18 hafta itibariyle hedeflerinden uzak kalan konuk ekip, iyi bir hücum performansı sergilemesine karşın, savunmada gösterdiği zafiyetlerle maç kazanmakta zorlandı. Kalesinde 38 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise 35 kez havalandırmayı başardı. Lider karşısında galibiyet arayacak olan Gladbach, sezonun ilk yarısında Leverkusen’i sahasında konuk etmiş ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı. İki takımda bu sezon etkili hücum performanslarıyla dikkat çekti. Gladbach ise aynı zamanda savunmada önemli zafiyetler gösterdi. Namağlup liderlik koltuğunda oturmasına karşın, bu hafta önemli eksiklerle Levekusen galibiyet arayacak. Mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyoruz.

Stuttgart – Leipzig: KGVAR, 1.32 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Stuttgart evinde Leipzig’i konuk edecek. 27 Ocak Cumartesi akşamı sahne alacak olan Almanya Bundesliga’nın 19. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 17:30’da başlarken, beIN SPORTS MAX 1, tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Almanya Bundesliga’nın 18. haftasında Bochum deplasmanına konuk olan Stuttgart, kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Sezonun ikinci yarısına son derece etkisiz bir başlangıç yapan ev sahibi, son 2 haftalık fikstürde Gladbach ve Bochum’dan puan çıkaramadı. Serhou Guirassy’nin yokluğu fazlasıyla hissedilirken, son maçta pozisyon bulmalarına rağmen skor üretemediler. Almanya Bundesliga’da sezona yaptığı harika başlangıçla dikkat çeken ev sahibi, son haftalarda yaşadığı düşüşe rağmen 3. sırada kalmaya devam ediyor. Lider ile arasındaki puan farkının 14’e çıkmasına engel olamayan Stuttgart, bu hafta Leipzig karşısında galibiyet arayacak. Sezonun en ağır mağlubiyetini Leipzig karşısında sezonun ilk yarısında yaşayan Stuttgart, rakibine karşı deplasmanda 5-1’lik mağlubiyetten kurtulamamıştı. Leipzig cephesinde moraller bozuk. 2 haftadır Almanya Bundesliga sahnesinde iyi futboluna rağmen mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Marco Rose ve öğrencileri, zirveni 15 puan gerisine düştü. Frankfurt karşısında daha üstün bir oyun sergilemesine karşın, iç sahada kalesine gelen tek isabetli şutla mağlup olan Leipzig, geçtiğimiz hafta ise lider Bayer Leverkusen’e sezonun ilk mağlubiyetini yaşatmaya çok yaklaşsa da, lideri elinden kaçırdı. İlk yarıyı tamamen domine eden ve karşılaşmada 2 kez öne geçen konuk ekip, son dakika golüyle karşılaşmadan mağlup ayrıldı. Ligin 4. sırasında yer almaya devam eden Leipzig, bu hafta Stuttgart karşısında kazanarak, 1 puan gerisinde kaldığı rakibini geçmek istiyor. Leipzig cephesinde mağlubiyetlere rağmen sergilenen futbol umut vermeye devam ediyor. Almanya Bundesliga’da sezona harika başlangıçlar yapan Stuttgart ve Leipzig, son 2 haftada mağlubiyetlerden kurtulamadı. Zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen taraflar, 19. haftada kazanarak, kabustan uyanmak istiyor. İki takımında zorlu mücadelede skor üreteceğini düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 2.28

Bets10 Bahis Oranı: 78.80