Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Lens İddaa Tahmini 28.01.2024

28 Ocak Pazar günü Fransa Ligue 1‘de 19. hafta mücadeleleri oynanmaya devam ederken, Toulouse sahasında Lens‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betroad, Toulouse galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.60, Lens galibiyetine ise 2.05 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.06, beraberliğe 3.07, konuk ekibe ise 1.78 oran veriyor.

Toulouse Galibiyet Hasretini Sonlandırdı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1 sahnesinde 10 hafta sonra kabustan uyandı. Carles Martinez ve öğrencileri, 10 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bırakırken, kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Son galibiyetini aldığı Metz’e bu kez deplasmanda konuk olan Toulouse, Vincent Sierro’nun attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. 18 haftalık fikstürden 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, 3 galibiyetinin 2’sini Metz’e karşı aldı. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Martinez’in öğrencileri, galibiyetten uzak performansıyla küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Bu hafta Lens’e karşı kazanarak, düşme hattına tekrar girmek istemiyorlar.

Lens 2 Haftadır Mağlup

Lens cephesinde eksikler dikkat çekiyor. Son 2 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramayan konuk ekip, zorlu fikstürde eksiklerle baş edemedi. Nice deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada lider PSG karşısında 2-0’lık mağlubiyet yaşadılar. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybettikten sonra 11 maç boyunca namağlup bir performans sergileyen Lens, bu kez düşüşten kısa sürede çıkmak istiyor. 18 haftayı 7 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve 26 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, üst sıralarda kalmaya devam etmek istiyor. Bu hafta iç sahada Toulouse ile karşı karşıya gelecek olan Franck Haise’nin öğrencileri, 11 maçlık performansıyla bizlere ligin iddialı takımlarından biri olduğunu gösterdi. Konuk ekip eksiklerine rağmen kazanmak istiyor.

Toulouse – Lens Maç Bilgileri

Toulouse – Lens Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 19:05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse takımında Denis Genreau ve Zakaria Aboukhlal’ın sakatlıkları devam ediyor. Logan Costa, Frank Magri, Mamady Bangre ve Moussa Diarra ise milli takımlarında. Lens cephesinde Abdukodir Khusanov, Oscar Cortes, Nampalys Mendy ve Morgan Guilavogui milli takım kadrolarında. Ruben Aguilar, Jimmy Cabot, Massadio Haidara’nın sakatlıkları devam ederken, Jonathan Gradit, Przemyslaw Frankowski’nin kart cezaları bulunuyor.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Mawissa Elebi, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Neil El Aynaoui, Faitout Maouassa, Facundo Medina, Kevin Danso, Andy Diouf, Adrien Thomasson, David Costa, Angelo Fulgini, Wesley Said, Sepe Elye Wahi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 11 maçlık seriyi kaybettikten sonra son 2 haftada mağlup olan Lens, puan kayıplarına son vermek istiyor. Lider ve en yakın takipçisine karşı kaybedilen puanların ardından, Lens bu hafta Toulouse deplasmanından 3 puan çıkaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.78

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens deplasmanda zorlanmadan kazandı. Konuk ekip Toulouse karşısında iyi bir savunma performansı sergilerken, 2 golle galibiyete uzandı. 3 puanı konuk ekibe getiren goller David Pereira Da Costa ve Andy Diouf’tan geldi.