sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 28.01.2024

Fransa Ligue 1 sahnesinde 19. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 28 Ocak Pazar günü oynanacak 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak düzenledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Clermont – Strasbourg: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Bets10) ; 28 Ocak Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de bizleri bekleyen 19. hafta mücadelesinde, Clermont ile Strasbourg karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 17:00 itibariyle, beIN CONNECT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de küme düşmeme mücadelesi veren Clermont, iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza attı. Fransa Ligue 1’de tam 6 hafta boyunca maç kazanmayan ev sahibi, 4 mağlubiyet, 2 beraberlikle düşme hattının içerisinde kurtulamadı. Puan kayıplarına son hafta Nantes deplasmanında son vermeyi başaran Clermont, 2-1’lik galibiyete imza attı. 3 puan düşme potasından kurtulmaları için yeterli olmasa da, ev sahibini umutlandırdı. Ligue 1’in 19. haftasında karşı karşıya geleceği Strasbourg ile hafta içi Fransa Kupası Son 32 Turu’nda karşı karşıya gelen Clermont, kazanmaya 3-1’lik skorla devam etti. Düşme hattından kurtulmak adına 3 puana ihtiyacı olan ev sahibi, rakibini bu kez iç sahada mağlup etmek istiyor. Fransa Kupası Son 32 eşleşmesinde Clermont deplasmanına konuk olan Strasbourg, Fransa Ligue 1’de 5 maçlık yenilmezlik serisiyle çıktığı karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyetle ayrıldı. Lig sahnesinde gösterdiği etkiyi göstermekten çok uzak kalan konuk ekip, bu kez rakibini Ligue 1’de mağlup etmek istiyor. Fransa Ligue 1’de son 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Strasbourg, Brest ve Marsilya ile deplasmanda berabere kalırken, Le Havre, Lorient ve Lille karşısında galibiyetlere imza attı. Düşme hattıyla puan farkını 8’e kadar çıkaran ve 18 hafta sonunda 10. sıraya kadar yükselmeyi başaran konuk ekip, formunun zirvesinde. Ligde elde ettiği seriyi sürdürmek isteyen Strasbourg, 18 maçta 19 gole imza atarken, kalesinde ise 23 gole engel olamadı. Lig kapsamında çıktıkları 4 maçın 3’ünde 2.5 gol barajının aşıldığını belirtelim. İki takımda Fransa Ligue 1’de galibiyet peşinde. Hafta içi kupa serüveninde taraflar karşı karşıya gelirken, karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede kazanan Clermont oldu. Son haftalarda yükselişe geçen Clermont ve son 5 lig maçında mağlup olmayan Strasbourg, gollerine Fransa Ligue 1’de devam edecektir.

Lorient – Le Havre: MS 2, 2.25 (iddaa) – 2.60 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de ilk 18 hafta geride kalırken, son sırada yer alan Lorient ile 11. sıradaki Le Havre karşı karşıya geliyor. 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Lorient cephesinde kabus devam ediyor. Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren konuk ekip, Fransa Kupası Son 64 eşleşmesinde alt ligde mücadele veren Sochaux’a karşı mağlubiyetten kurtulamazken, Fransa Kupası’nda kötü gidişatını sürdürdü. Ligue 1’de tam 9 haftadır puan kayıplarına engel olamayan son 4 haftada ise üst üste mağlubiyetler alan ev sahibi, ligin en alt sırasına demir attı. Regis Le Bris tüm kötü gidişata rağmen görevine devam ederken, Lorient küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında konuk olduğu Lille deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönen ev sahibi, iki kulvarda birden aldığı mağlubiyetlerle birlikte, güven vermemeye devam etti. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcisi Le Havre, iç sahada 2 haftadır üst üste galibiyetler almayı başardı. Nice ve Lyon engellerini kayıpsız geçen Luka Elsner’in öğrencileri, deplasmanda ise puan kayıplarına devam ediyor. Dış sahada 9 maçtan 1 galibiyet çıkarabilen Le Havre, son olarak Reims deplasmanına konuk oldu ve karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan konuk ekip, iç saha etkisiyle düşme hattından uzak kalmayı başarırken, deplasmanda yaşadığı puan kayıplarıyla ise üst sıralara yetişemedi. 18 haftada rakip fileleri 19 kez havalandıran Le Havre, kalesinde ise 20 gole engel olamadı. Bu hafta Lorient deplasmanında dış saha kabusuna son vermek isteyen konuk ekip, ligin en zayıf halkasından 3 puanı almak istiyor. Fransa Ligue 1’de üst sıra takibine devam eden Le Havre, dış sahada yaşadığı puan kayıplarına son vermek istiyor. Ligin en alt sırasındaki Lorient ile karşılaşacak olan Le Havre, karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı başaracaktır.

Reims – Nantes: MS 1, 1.59 (iddaa) – 1.82 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’de 19. hafta heyecanı devam ederken, Reims iç sahada Nantes’i konuk edecek. 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 18. haftasında Monaco deplasmanına konuk olan Reims, zorlu deplasmandan 3 puanı 3 golle aldı. 2’de 2 yaparak yeniden Fransa Ligue 1 sahnesinde yükselişe geçmeyi başaran William Still’in öğrencileri, 6. sıradaki yerini korudu. 5 maçlık fikstürden alınan 4 mağlubiyetle düşüşe geçen Reims, önce Le Havre ardından Monaco karşısında kazandı. 18 haftadan 9 galibiyet, 2 beraberlik, 7 mağlubiyetle 29 puan toplamayan ev sahibi, bu sezon çıktığı 8 iç saha maçının 5’ini kazandı. İç saha etkisini sürdürmek isteyen Reims, bu hafta sahasında Nantes’i konuk edecek. Sezonun ilk yarısında Nantes’e deplasmanda konuk olmuş ve 1-0’lık galibiyetle sahadan ayrılmayı başarmışlardı. Nantes, Fransa Ligıue 1 sahnesinde 4 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamıyor. Teknik adam değişikliğiyle kötü gidişata çare bulmayı hedefleyen konuk ekip, Jocelyn Gourvennec’in göreve gelişinin ardından bu sezon ilk kez üst üste 4 maçta mağlup oldu. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar inen Nantes, zor günler geçirmeye devam ediyor. Teknik adam değişikliğinin ardından Nice karşısında sürpriz bir galibiyete imza atan Nantes, son 4 haftada sırasıyla PSG, Brest, Lyon ve Clermont’a karşı mağlup oldu. 4 maç sonunda kalesinde 7 gole engel olamayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece  kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısı iç sahada mağlup oldukları Reims’e karşı galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’de son 2 haftadan 6 puan çıkmayı başaran ve 6. sırada yer alan Reims, üst sıraları bırakmıyor. Sezonu gelinde rakibinden çok daha iyi bir performans sergileyen Reims, aynı zamanda sezonun ilk yarısında Nantes’i mağlup etmeyi başardı. Reims kazanmaya iç sahada devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.93

Bets10 Bahis Oranı: 8.99