sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 28.01.2024

28 Ocak Pazar akşamı sahne alacak olan 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda Fransa Ligue 1 mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Montpellier – Lille: MS 2, 1.74 (iddaa) – 2.02 (Bets10) ; İdda fikstüründe 28 Ocak Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1’in 19. hafta mücadelesinde, Montpellier ile Lille karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te başlıyor. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Montpellier, Fransa Ligue 1’de ilk 18 haftayı 4 galibiyet, 7 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. 18 puanda kalarak 12. sıraya kadar gerileyen ve yavaş yavaş küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Montpellier, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Brest deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Son 9 haftalık fikstürün 8’inde puan kaybı yaşayan ev sahibinin, düşme hattıyla arasındaki puan farkı 2’ye kadar indi. 8 maçlık fikstürde sadece Metz’i deplasmanda mağlup etmeyi başaran Montpellier, geri kalan 7 karşılaşmadan ise 4 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrıldı. Zor günler geçirmeye devam eden Michel Der Zakarian’ın öğrencileri, bu hafta taraftarı önünde Lille karşısına çıkacak. Kazanarak düşme hattıyla aralarındaki puan farkını açmak istiyorlar. Lille, Fransa Ligue 1’de bu sezon harika istatistikleriyle dikkat çekiyor. Paulo Fonseca yönetiminde başarılı pas yüzdesi, topa sahip olma ve isabetli şut yüzdeleriyle ilk 4 takımdan birisi olmayı başardılar. Topa daha fazla sahip olan ve rakiplerine kolay kolay oyun üstünlüğü vermeyen Lille, son 12 haftalık fikstürde sadece 1 kez mağlup oldu. 10 maçlık yenilmezlik serisini Strasbourg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle kaybeden konuk ekip, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Lorient karşısında 3-0’lık galibiyete imza attı. Kısa sürede toparlanmayı başaran ve eski oyun etkisine geri dönen Lille, 31 puanla 5. sırada kendisine yer buldu. Ligin en formda takımlarından biri olarak, bu hafta Montpellier deplasmanında galibiyet arayacaklar. Fransa Ligue 1’de son 12 haftayı tek mağlubiyetle geride bırakan Lille, müthiş bir performans grafiğiyle üst sıralara dahil oldu. Lille etkisine deplasmanda tam gaz devam edecek ve formsuz Montpellier’i deplasmanda mağlup edecektir.

PSG – Brest: KGVAR, 1.63 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; Fransa Ligue 1’in lideri PSG ile en yakın takipçilerinden Brest, 19. haftada karşı karşıya geliyor. Zirve yarışını yakından ilgilendiren zorlu mücadele, 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de liderlik koltuğunu Nice’ın ellerinden almayı başaran PSG, 13 hafta boyunca namağlup performansıyla harikalar yaratırken, en yakın rakibiyle puan farkını 8’e kadar çıkardı. Ligi adeta domine etmeyi başaran son şampiyon, Luis Enrique yönetiminde harika bir futbol sergiliyor. 3 kulvarda birden yoluna devam eden PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 biletini cebine koyarken, Fransa Kupası’nda ise Son 32 Turu’na kaldı. Kısa bir süre önce Fransa Süper Kupa finalinde Toulouse’u mağlup ederek sezonun ilk kupasını kaldıran PSG, adeta mağlubiyeti unuttu. 18 haftadan 43 puan toplamayı başaran ve rakip filelere 44 gol gönderen ev sahibi, bu hafta seriyi Brest karşısında sürdürmek istiyor. Sezonun ilk yarısında Brest engelini deplasmanda 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardılar. Brest son haftalarda Fransa Ligue 1’e lider ile birlikte damga vuran takım oldu. Sezona Eric Serge Roy yönetiminde müthiş bir başlangıç yapan konuk ekip, etkisini son haftalara taşımayı başardı. Son 7 haftalık fikstürde namağlup performansıyla dikkat çeken Brest, 6 galibiyet, 1 beraberliğe imza attı. Geçtiğimiz hafta Montpellier’e karşı iç sahada alınan 2-0’lık galibiyetin ardından, 4’te 4 yapmayı başardılar. Lider ile arasındaki puan farkını 9’da tutmaya devam eden, 2. sıra ile ise puan farkını 1’e kadar indirmeyi başaran Brest, 18 hafta sonunda ise sadece 4 kez mağlup oldu. Rakip fileleri 27 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 15 gole izin verdi. Bu hafta lider ile karşı karşıya gelecek olan Brest, zirveyle puan farkını 6’ya indirme şansı bulacak. Konuk ekipte hedef galibiyet. Fransa Ligue 1’de son haftalarda harika performanslarıyla damga vuran iki takım karşı karşıya geliyor. Lider PSG en yakın rakibiyle puan farkını açmak isterken, Brest ise kazanarak zirveye bir adım daha yaklaşmak istiyor. İki formda takımın zorlu mücadelesinde, Karşılıklı Gol Var seçeneği denenemeye değer.

Toulouse – Lens: MS 2, 1.78 (iddaa) – 2.05 (Bets10) ; 28 Ocak Pazar günü Fransa Ligue 1’de 19. hafta mücadeleleri oynanmaya devam ederken, Toulouse sahasında Lens’i konuk edecek. Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, Fransa Ligue 1 sahnesinde 10 hafta sonra kabustan uyandı. Carles Martinez ve öğrencileri, 10 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 5 beraberlikle geride bırakırken, kendisini küme düşme hattının içerisinde buldu. Son galibiyetini aldığı Metz’e bu kez deplasmanda konuk olan Toulouse, Vincent Sierro’nun attığı tek golle 3 puanı hanesine yazdırdı. 18 haftalık fikstürden 3 galibiyet çıkarabilen ev sahibi, 3 galibiyetinin 2’sini Metz’e karşı aldı. Düşme hattıyla arasında 1 puan fark bulunan Martinez’in öğrencileri, galibiyetten uzak performansıyla küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. Bu hafta Lens’e karşı kazanarak, düşme hattına tekrar girmek istemiyorlar. Lens cephesinde eksikler dikkat çekiyor. Son 2 haftalık fikstürden puan çıkarmayı başaramayan konuk ekip, zorlu fikstürde eksiklerle baş edemedi. Nice deplasmanında alınan 2-0’lık mağlubiyetin ardından, iç sahada lider PSG karşısında 2-0’lık mağlubiyet yaşadılar. İlk 5 haftanın tamamında puan kaybettikten sonra 11 maç boyunca namağlup bir performans sergileyen Lens, bu kez düşüşten kısa sürede çıkmak istiyor. 18 haftayı 7 galibiyet, 5 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakan ve 26 puanla 8. sırada yer alan konuk ekip, üst sıralarda kalmaya devam etmek istiyor. Bu hafta iç sahada Toulouse ile karşı karşıya gelecek olan Franck Haise’nin öğrencileri, 11 maçlık performansıyla bizlere ligin iddialı takımlarından biri olduğunu gösterdi. Konuk ekip eksiklerine rağmen kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’de 11 maçlık seriyi kaybettikten sonra son 2 haftada mağlup olan Lens, puan kayıplarına son vermek istiyor. Lider ve en yakın takipçisine karşı kaybedilen puanların ardından, Lens bu hafta Toulouse deplasmanından 3 puan çıkaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.04

Bets10 Bahis Oranı: 7.37