sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 28.01.2024

İtalya Serie A Ligi’nin 22. hafta mücadelelerini, kupon olarak hazırladık. 28 Ocak Pazar günü İddaa fikstüründe kazanmanızı dileriz. Bol şanslar.

Fiorentina – İnter: MS 2, 1.65 (iddaa) – 1.92 (Bets10) ; Fiorentina sahasında İnter’i konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftası kapsamında 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 22:45’te sahne alacak dev maç, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. 3 kulvarda birden yoluna emi adımlarla devam eden Fiorentina, İtalya Serie A Ligi’nin son 2 haftasında önemli puan kayıpları yaşadı. İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler arasında yer alan ev sahibi, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koydu. İki kulvarda geçen sezon şampiyonluğu finalde kaybeden Fiorentnia, bu kez aynı hatayı tekrarlamak istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 20 haftadan 10 galibiyet, 4 beraberlik, 6 mağlubiyetle 34 puan toplamayı başaran Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, 5 maçlık yenilmezlik serisinin ardından, önce Sassuolo’ya karşı deplasmanda kaybetti ardından Udinese ile 2-2 berabere kaldı. 5 maçlık fikstürden 4 galibiyet, 1 beraberlikle müthiş bir performans sergileyen ev sahibi, eski günlerine geri dönmek istiyor. İtalya Serie A Ligi’nde şampiyonluğun en güçlü adayı olarak yoluna devam eden, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise namağlup performansla Son 16 biletini cebine koyan İnter, sezon başından beri gösterdiği harika performansı, İtalya Süper Kupa şampiyonluğuyla taçlandırdı. Yarı Final eşleşmesinde Lazio engelini 3-0’lık galibiyetle geçen Simone Inzaghi’nin öğrencileri, finalde ise Napoli’yi mağlup ederek şampiyon oldu. İtalya Serie A Ligi’nde ise son 14 hafta namağlup bir performans sergilemeyi başaran konuk ekip, 11 galibiyet, 3 beraberliğe imza attı. Maç fazlasıyla ligin yeni lideri Juventus olurken, son hafta Monza karşısında 5-1’lik galibiyete imza atan İnter, liderlik koltuğunu geri almak istiyor. İnter cephesinde moraller yüksek. İtalya Serie A Ligi’nde bu sezon Juventus ile birlikte kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren İnter, 14 maçtır ligde kaybetmiyor. İtalya Süper Kupa zaferiyle rüştünü bir kez daha ispatlayan İnter, galibiyetlerine zorlu Fiorentina deplasmanında tam gaz devam etmeyi başaracaktır.

Lazio – Napoli: MS 1, 1.98 (iddaa) – 2.25 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde derbi heyecanı yaşanıyor. Lazio’nun evinde Napoli’yi konuk edeceği dev maç, 28 Ocak Pazar akşamı Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Süper Kupa Yarı Final eşleşmesinde İnter engeline takılan Lazio, rotasını kısa süreliğine yeniden İtalya Sere A Ligi’ne çevirdi. İtalya Kupası’nda Yarı Finalistler arasına giren, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 biletini cebine koyan Sarri ve öğrencileri, İtalya Serie A Ligi’nde ise 4 haftadır kazanıyor. 3 kulvarda birden iyi performanslar sergilemeyi başaran ev sahibi, bu hafta sahasında ezeli rakiplerinden Napoli’yi konuk edecek. İnter mağlubiyeti moralleri bozsa da, Lazio’nun son 4 haftada Empoli, Frosinone, Udinese ve Lecce’yi mağlup ettiğini belirtelim. 20 hafta sonunda  33 puanla 6.’lığa yükselen ev sahibi, ilk haftalarda yaşadığı puan kayıplarını telafi etmeye devam ediyor. İlk 3 sırayı hedefleyen Lazio, son haftalarda zor günler geçiren Napoli’ye karşı galibiyet arayacak. Sezonun ilk yarısında deplasmanda olmalarına rağmen Napoli’yi mağlup ettiklerini söyleyelim. İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren son şampiyon Napoli, ilk 20 hafta sona erdiğinde liderin tam 21 puan gerisine düştü. Şampiyonluk umutlarını kaybeden konuk ekip, üst sıralara ise henüz yetişemedi. 9. sırada yer alan Napoli, teknik adam değişikliğine rağmen bir türlü yükselişe geçemedi. Göreve Walter Mazzarri’yi getiren konuk ekip, 20 haftayı 9 galibiyet, 4 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bıraktı. Üst üste 3 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından ligin en alt sırasındaki Salernitana’Yı mağlup ederek moral bulan Napoli, İtalya Kupası Final maçında ise İnter’e karşı mağlup oldu. Sezon boyunca istikrardan uzak sonuçlara imza atan Napoli, derbi karnesiyle de sınıfta kaldı. Milan, İnter, Juventus ve Roma karşısında maç kazanamadıklarını belirtelim. İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır kazanan Lazio, üst sıraları bırakmıyor. Sezonun ilk yarısı Napoli’ye karşı deplasmanda galip gelmeyi başaran Lazio, üst sıraları bırakmıyor. Galibiyetlerine devam etmek isteyen ev sahibi, zor günler geçiren ve önemli puan kayıpları yaşayan Napoli karşısında, kazanmaya devam edecektir.

Hellas Verona – Frosinone: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.78 (Bets10) ; 28 Ocak Pazar akşamı S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Hellas Verona ile Frosinone karşı karşıya gelecek. Hellas Verona’nın kümede kalma savaşı devam ediyor. Geçen sezon küme düşmekten zor kurtulan ev sahibi, yeni sezona Marco Baroni yönetiminde 2’de 2 yaparak başlarken, son 19 haftada tekrar eski günlerine döndü. 19 maçlık fikstürde sadece Cagliari ve Empoli’yi mağlup etmeyi başarabilen ev sahibi, küme düşme hattının içerisinde kalmaya devam ediyor. Empoli’ye karşı iç sahada alına n2-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta konuk oldukları Roma deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle döndüler. Düşme hattının üzeriyle 1 puan fark bulunan Hellas Verona, sezonun ilk yarısı deplasmanda 2-1’lik skorla mağlup olduğu Frosinone ile iç sahada karşı karşıya gelecek. Düşme hattından kurtulmaları için Frosinone karşısında galibiyete ihtiyaçları var. İtalya Serie A Ligi’nde 7 haftadır puan kayıplarına engel olamayan Frosinone, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Cagliari karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetle, puan kayıplarını durdurdu. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan Eusebio Di Francesco ve öğrencileri, ilk 13 haftada sadece 4 kez mağlup olan Frosinone, son 8 haftalık fikstürde ise 6 kez mağlubiyet yaşadı. 22 puanla 13. sırada kendisine yer bulan konuk ekibin, düşme hattıyla arasında 5 puan fark bulunuyor. Galibiyetlerine devam ederek puan farkını açmak isteyen Frosinone, sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardığı Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. 21 maçta kalesini 40 gole kapatamayan konuk ekip, en alt sıradaki Salernitana’nın ardından, ligin en zayıf savunma performansını sergiliyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk haftalardan itibaren savunma zafiyetleriyle dikkat çeken Hellas Verona ve Frosinone, 21 hafta sona erdiğinde düşme tehlikesinden uzak kalamadı. İki takımında 3 puan mücadelesinde, tarafların karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 5.03

Bets10 Bahis Oranı: 7.68