sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 28.01.2024

İddaa fikstüründe 28 Ocak Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga ve İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Bol şanslar.

Dortmund – Bochum: KGVAR, 1.44 (iddaa) – 1.63 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 28 Ocak Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Borussia Dortmund ile Bochum karşı karşıya gelecek. Saat 19:30 itibariyle başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Edin Terzic ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’nın son 2 haftasında aldığı farklı galibiyetlerle dikkat çekti. Darmstadt 98 deplasmanından 3-0, Köln deplasmanından ise 4-0’lık galibiyetlerle dönmeyi başaran Edin Terzic’in öğrencileri, 7 haftalık fikstürün 6’sında puan kaybetmesinin ardından, adeta Bundesliga’da güven tazeledi. Geçen sezon şampiyonluğu son maçta kaçıran Dortmund, yeni sezonda ise ilk 9 hafta namağlup bir performans sergilemişti. Kısa süreli düşüş Sarı Siyahlılarda pahalıya mal olurken, 18 hafta bittiğinde zirvenin 15 puan gerisinde kaldılar. Zorlu Köln deplasmanında müthiş bir futbol sergileyen Dortmund cephesinde, takıma geri dönen Jadon Sancho iyi futboluyla dikkat çekti. 5. sırada yer alan Dortmund, bu hafta Bochum karşısında galibiyetlerine devam etmek istiyor. Almanya Bundesliga’da geçtiğimiz hafta Stuttgart karşısına çıkan Bochum, 3. sırada yer alan rakibine maç boyunca oyun hakimiyetini verirken, sahadan istediğini alan taraf Bochum oldu. Tek isabetli şutta golü bulan konuk ekip, 18. haftadan aldığı 3 puanla rahat bir nefes aldı. Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 9’a kadar çıkarmayı başaran Thomas Letsch’in öğrencileri, son 10 haftalık fikstürde sadece Hoffenheim ve Bayer Leverkusen deplasmanlarında mağlup oldu. Son haftalarda yükselişe geçmeyi başaran konuk ekip, bu hafta zorlu Dortmund deplasmanında galibiyet arayacak. Rahat bir konumda yer almayı başaran Bochum, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibinden bir kez daha puan almak istiyor. Dortmund üst üste galibiyetlerle zirve yarışına tutundu. Bochum ise son haftalarda yükselişe geçerek, düşme hattından uzaklaştı ve rahat bir nefes aldı. İki formda takımda sezonun ilk yarısındaki mücadelede karşılıklı gollere imza attı. Dortmund  ve Bochum bir kez daha fileleri havalandıracaktır.

Union Berlin – Darmstadt 98: MS 1, 1.43 (iddaa) – 1.71 (Bets10) ; 28 Ocak Pazar akşamı Almanya Bundesliga’da 19. hafta heyecanı devam ederken, Türkiye saati ile 17:30’da başlayan mücadelede, Union Berlin ile Darmstadt 98 karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 3. Union Berlin geride bıraktığımız hafta içi erteleme maçında Bayern Münih deplasmanına konuk oldu. Maça Nenad Bjelica ile Sane arasında yaşanan olay damga vururken, tecrübeli teknik adamın futbolcuya yaptığı hamle sonrası 3 maç men cezası verildi. Zor günlerden geçen ve küme düşme tehlikesini yakından hisseden Union Berlin, zorlu Allianz deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. 90 dakika boyunca savunmaya çekilen ev sahibi, ligin en golcü takımı Bayern Münih karşısında iyi bir savunma performansı gösterse de, mağlubiyetten kurtulamadı. İlk 12 haftanın 11’inde mağlup olan Union Berlin, göreve Nenad Bjelica’nın gelişiyle birlikte son 6 haftada sadece 2 kez mağlup oldu ve topladığı 8 puanla düşme hattından kurtulmayı başardı. Düşme potasıyla arasında 3 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta sahasında ligin en zayıf halkasını konuk edecek. Almanya Bundesliga’da ilk 18 hafta geride kalırken, ligin yeni temsilcisi Darmstadt 98, karşımıza en zayıf halka olarak çıkıyor. Torsten Lieberknecht önderliğinde zor günler geçiren konuk ekip, son 11 haftanın tamamında, 18 maçlık fikstürün ise 16’sında puan kayıplarına engel olamadı. Dibe vuran Darmstadt 98, aynı zamanda kalesinde gördüğü 46 golle ligin en zayıf savunma performansına sahip. Geçtiğimiz hafta iç sahada Frankfurt’u konuk eden Darmstadt 98, 2-0 geriden gelerek önemli bir geri dönüşe ima attı. İlk 50 dakika tamamen Frankfurt’u oyun hakimiyetiyle geçerken, rakip savunma zafiyetlerini fırsata çeviren konuk ekip, Julian Justvan ve Christoph Klarer ikilisinin golleriyle skora eşitlik getirdi. 1 puan en alt sıradan kurtulmaları için yeterli olmasa da, ikinci yarıda sergilenen futbol ve başarılan geri dönüş, önümüzdeki haftalarda ligde kalma mücadelesinin içerisinde umutlanmalarını sağladı. Konuk ekip bu hafta düşme hattının üzerinde yer alan ve 3 puan gerisinde kaldığı Union Berlin karşısına çıkacak. Kabustan teknik adam değişikliğiyle uyanan Union Berlin, son haftalarda iyi performansıyla dikkat çekiyor. Bjelica önderliğinde kolay maç kaybetmeyen ev sahibi, ligdeki en yakın rakiplerinden Darmstadt 98 karşısında kazanarak, düşme hattının üzerinde kalmaya devam edecektir.

Genoa – Lecce: MS 1, 1.82 (iddaa) – 2.12 (Bets10) ;  28 Ocak Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nde 22. hafta heyecanı yaşanırken, günün ilk karşılaşmasında Genoa ile Lecce kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 14:30’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Genoa, İtalya Serie A Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği sergiledi. İlk 15 maçlık fikstürde istikrardan uzak bir performans grafiği sergileyen Genoa, üst üste 2. maçtan dahi galibiyet çıkarmayı başaramazken, son 6 haftada formunun zirvesine çıktı. 4 beraberlik, 2 galibiyetle 10 puan toplamayı başaran Alberto Gilardino ve öğrencileri, Juventus, İnter, Torino ve Bologna gibi üst sıraların iddialı takımlarından 1’er puan almayı başarırken, Sassuolo ve Salernitana karşısında ise galip geldi. Yenilmezlik serisini sürdürmek isteyen Genoa, bu hafta evinde Lecce’yi konuk edecek. 11. sıraya kadar yükselen ev sahibinin, üst sıralara yetişmek için seriyi sürdürmeye ihtiyacı var. Lecce, İtalya Serie A Ligi’nde 5 haftadır puan kayıplarına çare bulamıyor. Son 5 haftalık fikstürü 4 mağlubiyet, 1 beraberlikle geride bırakan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, adım adım düşme hattına yaklaşıyor. Düşme hattıyla arasındaki puan farkı 4’e kadar inen konuk ekip, ilk haftalardaki etkisinden çok uzakta. İlk 5 haftalık fikstürden 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkaran Lecce, son 16 haftada ise sadece Frosinone’yi mağlup edebildi. 21 haftalık fikstürü 4 galibiyet, 9 beraberlik, 8 mağlubiyetle geride bırakan Lecce, 14. sıraya kadar geriledi. 21 hafta sonunda kalesini 29 gole kapatamayan ekip, rakip fileleri ise 20 kez havalandırabildi. Sezonun ilk yarısında mağlup etmeyi başardıkları Genoa karşısında bir kez daha kazanarak, toparlanmak istiyorlar. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Genoa, son haftaların formsuz takımlarından Lecce’yi evinde ağırlayacak. Genoa iç sahada seriyi galibiyetle taçlandıracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.74

Bets10 Bahis Oranı: 5.90