İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Getafe Granada Bahis Tahmini 29.01.2024

İspanya La Liga’da heyecan devam ediyor. Haftanın kapanış maçında Getafe evinde, Granada ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 23.00’te start alacak ve S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Getafe ile Granada zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Getafe galibiyetinin 1.85, beraberlik tercihinin 3.45, Granada galibiyetinin ise 4.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Getafe Deplasmanda Kaybetti

Getafe La Liga’da geçtiğimiz hafta konuk olduğu Osasuna deplasmanından 3-2’lik mağlubiyet ile döndü. 2-0 geriye düştükleri maçta 2-2’yi buldular ama puan almalarına yetmedi. El Sadar’da haftayı puansız kapatan Jose Bordalas’ın öğrencileri bu hafta ise Alfonso Perez’de Granada ile karşı karşıya gelecek. Son 3 maçta 8 puan bırakan Getafe bu hafta Granada karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Getafe’de Damian Suarez, Luis Milla, Jose Carmona kart cezalısı. Luis Milla ise sakat.

Getafe Evinde Direnemedi

Granada La Liga’da geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atletico Madrid karşısında puan alamadı. Rakibine 1-0 kaybeden Alexander Medina’nın ekibinde moraller bozuk. Geride kalan 21 haftada sadece 2 kez kazanabilen Granada düşme hattında yer alıyor. Son sıradaki Almeria’nın ardından en az puan toplayan takım konumundalar. Bu hafta Alfonso Perez’de Getafe’ye konuk olacak Granada’da Lucas Boye ve Martin Hongla kart cezalısı. Raul Fernandez ise sakat.

Getafe – Granada Maç Bilgileri

Getafe – Granada Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 23.00’te S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alfonso Perez Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Getafe’de Damian Suarez, Luis Milla, Jose Carmona kart cezalısı. Luis Milla ise sakat. Granada’da Lucas Boye ve Martin Hongla kart cezalısı. Raul Fernandez ise sakat.

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Damian Suarez, Domingos Duarte, Stefan Mitrovic, Gaston Alvarez, Juan Iglesias, Carles Alena, Djene Dokanam, Mason Greenwood, Jaime Mata, Enes Ünal

Granada'nın ilk 11’i Belli mi?

Granada’nın muhtemel kadrosu: Andre Ferreira, Carlos Neva, Ignasi Miguel, Miguel Rubio, Jesus Vallejo, Jose Callejon, Oscar Melendo, Gerard Gumbau, Sergio Ruiz Alonso, Myrto Uzuni, Samuel Omorodion

İddaa Tahmini

Getafe geçen haftayı yine puan kaybı ile kapattı. El Sadar’da konuk oldukları Osasuna’ya 3-2 mağlup oldular. Son 3 haftada sadece 1 puan alabilen Getafe düşüşe geçti. Bu hafta ise Granada karşısında kazanarak moral bulmak istiyorlar. Granada ise alt sıralarda yer alıyor. La Liga’da geçen hafta Los Carmenes’de konuk ettikleri Atletico Madrid’e 1-0 kaybettiler. Düşme hattında bulunan Granada’nın bu sezon sadece 11 puanı var. Alfonso Perez’de maçın favorisi Getafe. Son haftalarda güven vermiyorlar ama düşme hattındaki Granada’yı mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beklediğim gibi bir maç oldu. Getafe evinde Granada engelini 2-0 ile geçti.