Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Samsunspor Bahis Tahmini 29.01.2024

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. İstanbulspor evinde, Samsunspor’u ağırlayacak. Mücadele saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacak.

İstanbulsporSamsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde. İstanbulspor kazanır 3.30, beraberlik 3.59, Samsunspor kazanır ise 2.28 olarak açıklanmış.

İstanbulspor Son Sırada 

İstanbulspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Güçlü rakibi Galatasaray karşısında öne geçmeyi başardıkları maçta puan alamadılar. Rakibine 3-1 mağlup olan Osman Zeki Korkmaz’ın ekibi Süper Lig’de son sırada yer alıyor. 21 hafta sonunda sadece 10 puan toplayabilen İstanbulspor Süper Lig’in en büyük düşme adayı diyebiliriz. Bu hafta iç sahada Samsunspor ile karşı karşıya gelecekler. Maç öncesinde İstanbulspor’da Mendy Mamadou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. 

Samsunspor Favori Taraf 

Samsunspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hata iç sahada Kayserispor’u konuk eden Kırmızı Beyazlılar sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 3 maçtan 7 puan çıkartan Kırmızı Beyazlılar kümede kalma umutlarını devam ettiriyor. Süper Lig’de düşme hattının üzerine çıkan Markus Gisdol’un ekibi bu hafta son sıradaki İstanbulspor deplasmanında da 3 puan arayacak. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Rick van Drongelen ve Gaetan Laura sakat olan isimler.

İstanbulspor – Samsunspor Maç Bilgileri

İstanbulspor – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Mendy Mamadou kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Samsunspor’da Rick van Drongelen ve Gaetan Laura sakat olan isimler.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Ercan Kara

İddaa Tahmini

İstanbulspor geçen hafta Galatasaray deplasmanında sürpriz yapamadı. Sürpriz yapmaya yaklaştılar ama skor üstünlüğünü koruyamayınca rakibine 3-1 kaybettiler. Süper Lig’de son sırada bulunan Sarı Siyahlılar bu hafta Samsunspor’u konuk edecek. Samsunspor ise haftayı 3 puan ile kapattı. İç sahada konuk ettikleri Kayserispor’u 2-0 mağlup ettiler. Zeki ve Ercan golleriyle kazanan Samsunspor moralli. Konuk ekip maçın favorisi ama İstanbulspor son 2 maçta da skor üretti. Osman Zeki Korkmaz ile kümede kalma umutlarını arttırabilirler. Gollü bir maç olacaktır. 90 dakika sonunda her iki takımında gol bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Betelli Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Mücadele 1-1 sona erdi.