Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kayserispor Antalyaspor İddaa Tahmini 29.01.2024

Trendyol Süper Lig’de düşüşe geçen Kayserispor iç sahada, Antalyaspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 17.00’de Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

Kayserispor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Kayserispor kazanır 3.09, beraberlik 3.56, Antalyaspor kazanır ise 2.41 olarak açıklanmış.   

Kayserispor 7 Maçtır Kaybediyor 

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı yine mağlubiyet ile kapattı. Samsunspor deplasmanına konuk olan Recep Uçar’ın ekibi sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Bu yenilginin ardından Recep Uçar ile yollarını ayıran Kayserispor’da takımın başına Burak Yılmaz getirildi. Süper Lig’de üstü üste 7 maçtır mağlup olan Kayserispor’un Avrupa şansı da iyice azalmış durumda. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek olan Kayserispor’da Stephane Bahoken ve Anthony Uzodimma sakat. 

Antalyaspor Evinde Kazandı 

Antalyaspor Süper Lig’de yenilmezlik serisini devam ettiriyor. Sergen Yalçın’ın ekibi geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Sivasspor karşısında 3 puan almayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılan Antalyaspor üst sıra takibini devam ettiriyor. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır kaybetmiyorlar ve bu hafta konuk olacakları Kayserispor deplasmanında da favoriler. Karşılaşma öncesinde Antalyaspor’da önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim.

Kayserispor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Kayserispor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kayserispor’da Stephane Bahoken ve Anthony Uzodimma sakat. 

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Ramazan Civelek, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Hasan Ali Kaldırım, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Ali Karimi, Aylton, Gökhan Sazdağı, Stephane Bahoken

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ataberk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

İddaa Tahmini

Kayserispor’da kötü gidişat sürüyor. Geçtiğimiz hafta içi Samsunspor deplasmanına konuk olan Kayserispor sahadan 2-0 mağlup ayrıldı ve teknik direktör Recep Uçar’ın görevine son verildİ. Süper Lig’de üst üste 7 maçtır kaybeden Kayserispor’da takımın başına ise Burak Yılmaz getirildi. Antalyaspor ise üst sıra takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta Sivasspor’u konuk eden Akdeniz ekibi 1-0 geriye düştüğü maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanı kaptı. Süper Lig’de 5 maçtır kaybetmiyorlar ve bu hafta Kayserispor deplasmanında da favoriler. Antalyaspor kazanarak yoluna devam eder.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.02

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.41

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kayserispor’da galibiyet hasreti devam etti. Yeni hocası yönetiminde çıktıkları ilk maçta Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldılar.