Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Gaziantep FK İddaa Tahmini 29.01.2024

Trendyol Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Galatasaray evinde, Gaziantep FK ile karşılaşacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Galatasaray ve Gaziantep FK arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Galatasaray kazanır 1.22, beraberlik 7.58, Gaziantep FK kazanır ise 14.82 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. 2.5 ÜST tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.

Galatasaray 10 Maçtır Kaybetmiyor 

Galatasaray Süper Lig’de yenilmezlik serisini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Rams Park’ta İstanbulspor’u konuk eden Galatasaray 1-0 geriye düştüğü maçta hata yapmadı ve sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 10 maçtır kaybetmeyen Okan Buruk’un ekibi son 4 maçını ise kazanarak geçti. Fenerbahçe ile eşit puana sahip olan Galatasaray’ın hata yapmaması gereken bir hafta. Bu hafta iç sahada Gaziantep FK’yı konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Galatasaray’da Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech Afrika Kupası kadrosunda. Sergio Oliviera ve Abdülkerim Bardakçı ise sakat olan isimler. 

Gaziantep FK Üstünlüğünü Koruyamadı 

Gaziantep FK Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Konyaspor’u konuk eden Gaziantep FK mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçtan da galibiyet çıkartamayan Gaziantep FK’da moraller bozuk. Süper Lig’de alt sıralarda bulunan Marius Sumudica’nın öğrencileri kümede kalma mücadelesi veriyor. Bu hafta Galatasaray’a konuk olacak Gaziantep FK’da  Ogün Özçiçek ve Mustafa Eskihellaç kart cezalısı. Bryan Acosta ise sakat. 

Galatasaray – Gaziantep FK Maç Bilgileri

Galatasaray – Gaziantep FK Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Cedric Bakambu ve Hakim Ziyech Afrika Kupası kadrosunda. Sergio Oliviera ve Abdülkerim Bardakçı ise sakat olan isimler. Gaziantep FK’da  Ogün Özçiçek ve Mustafa Eskihellaç kart cezalısı. Bryan Acosta ise sakat. 

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Barış Alper Yılmaz, Davinson Sanchez, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Tete, Keram Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu

Gaziantep FK'nın ilk 11’i Belli mi?

Gaziantep FK’nın muhtemel kadrosu: Florin Nita, Naoufel Khacef, Ertuğrul Ersoy, Arda Kızıldağ, Salem M’Bakata, Furkan Soyalp, Marko Jevtovic, Alexandru Maxim, Ogün Özçiçek, Mustafa Eskihellaç, Lazar Markovic

İddaa Tahmini

Galatasaray geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği İstanbulspor engelini 3-1 ile geçti. 1-0 geriye düştükleri maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrılarak 3 puanı alan Galatasaray’ın yenilmezlik serisi 10 maça çıktı. Lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettiren Sarı Kırmızılılar bu hafta Gaziantep FK karşısında da net favori. Gaziantep FK ise geçen hafta Konyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrıldılar. Süper Lig’de son 5 maçtan galibiyet çıkartamayan Gaziantep FK’nın bu hafta Galatasaray deplasmanında işi zor. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Galatasaray son haftalarda kalesini gole kapatamıyor. En az 3 golün çıkacağı zevkli bir 90 dakika izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.25

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray 1-0 geriye düştüğü maçta son 20 dakikalık dilimde bulduğu gollerle 3 puanı kaptı. Gaziantep FK’yı 2-1 mağlup ettiler .