İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Arsenal Liverpool İddaa Tahmini 04.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Arsenal evinde, Liverpool’u konuk edecek. Mücadelenin saat 19.30’da başlayacağını ve Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Arsenal ve Liverpool arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Arsenal kazanır 2.32, beraberlik 3.70, Liverpool kazanır ise 3.05 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası sürüyor. KGVAR tercihi 30.00 orana yükseldi. Kaçırmamanızı öneririz.    

Arsenal 2 Maçtır Kazanıyor 

Arsenal Premier Lig’de oynadığı son 2 maçı da kazanarak geçti. Önce Crystal Palace’ı 5-0 mağlup eden Mikel Arteta’nın ekibi geçen hafta içi ise Nottingham Forest deplasmanından 2-1’lik galibiyet ile döndü. Son 2 maçta 6 puan toplayan Arsenal moralli. Premier Lig’de zirve takibini devam ettiriyorlar ve bu hafta lider Liverpool’u Emirates’de konuk edecekler. Rakibi ile arasında 5 puanlık fark bulunan Arsenal’ın kazanması halinde şampiyonluk umutları iyice artacak. Liverpool maçı öncesinde Arsenal’da Fabio Vieira, Jurrien Timber, Thomas Partey sakat. Takehiro Tomiyasu ise milli takım kadrosunda. 

Liverpool 15 Maçtır Kaybetmiyor 

Liverpool Premier Lig’de yenilmezlik serisini 15 maça çıkarttı. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’da Chelsea’yi konuk eden Liverpool, mücadeleden 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Net bir skor ve üstün bir oyun ile galip gelen Jurgen Klopp’un ekibinde moraller yerinde. Son 4 maşını kazanarak geçen Liverpool’un Premier Lig’de tam 15 maçtır da kaybetmediğini belirtelim. En yakın takipçisi Manchester City’nin 5 puan önünde liderliğini sürdüren Liverpool, bu hafta Emirates’de Arsenal’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Liverpool’da Mohamed Salah, Joel Katip, Kostas Tsimikas ve Thiago’nun sakatlıkları devam ediyor. Wataru Endo ise milli takım kadrosunda. 

Arsenal – Liverpool Maç Bilgileri

Arsenal – Liverpool Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Emirates Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Arsenal’da Fabio Vieira, Jurrien Timber, Thomas Partey sakat. Takehiro Tomiyasu ise milli takım kadrosunda. Liverpool’da Mohamed Salah, Joel Katip, Kostas Tsimikas ve Thiago’nun sakatlıkları devam ediyor. Wataru Endo ise milli takım kadrosunda. 

Arsenal'ın ilk 11’i Belli mi?

Arsenal’ın muhtemel kadrosu: David Raya, Ben White, Gabriel, William Saliba, Oleksandr Zinchenko, Declan Rice, Martin Ödegaard, Bukayo Saka, Leandro Trossard, Gabriel Martinelli, Gabriel Jesus

Liverpool'un ilk 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Kostas Tsimikas, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Harvey Elliot, Darwin Nunez

İddaa Tahmini

Arsenal geçen hafta Nottingham Forest deplasmanından 3 puan ile döndü. City Ground’da 2-1 kazanan Arteta’nın ekibi zirve takibini devam ettirdi. Bu hafta ise lider Liverpool ile karşılaşacaklar. Liverpool ise liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Anfield’da konuk ettikleri Chelsea’yi 4-1 ile geçtiler. Üst üste 4 maçtır kazanan Klopp’un ekibi bu hafta Arsenal karşısında da 3 puan hedefliyor. Her iki takımda hücumda üretken. Kolay skor üretiyorlar. Gollü bir 90 dakika bekliyorum. Tercihimi karşılıklı gol var seçeneğinden yana kullanacağım.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Arsenal çok önemli bir galibiyet aldı. Emirates’de Liverpool’u 3-1 mağlup ettiler ve şampiyonluk umutlarını arttırdılar.