İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Wolverhampton İddaa Tahmini 04.02.2024

İngiltere Premier Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile kapatan iki takım, Chelsea ve Wolverhampton kozlarını paylaşacak. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından takip edilebilecek.

Chelsea ile Wolverhampton zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Chelsea galibiyetinin 1.62, beraberlik tercihinin 4.35, Wolverhampton galibiyetinin ise 5.35 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Chelsea İç Sahada Kazanıyor 

Chelsea’nin Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçtiğimiz hafta içi Anfield’da lider Liverpool’a konuk olan Maviler mücadeleden 4-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Premier Lig’de üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Mauricio Pochettino’nun ekibi 10. Sırada yer alıyor. 6. Sıradaki West Ham’ın 5 puan gerisindeler. Taraftarı önünde oynadığı son 4 maçı da kazanan Chelsea, bu hafta Wolverhampton karşısında da maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Chelsea’de Marc Cucurella, Wesley Fofana, Reece James ve Levi Colwill’in sakatlıkları devam ediyor. 

Wolverhampton Evinde Kaybetti 

Wolverhampton Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Molineux Ground’da Manchester United’ı konuk eden Wolverhampton rakibine 4-3 mağlup oldu. Uzatma dakikalarında yediği golle haftayı puansız kapatan Gary O’Neil’ın öğrencilerinin 4 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta sonu ise Stamford Bridge’de Chelsea’ye konuk olacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Chelsea’yi 2-1 mağlup eden Wolverhampton, bu kez Stamford Bridge’de rakibi karşısında sürpriz arayacak. Maç öncesinde Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Boubacar Traore’nin milli takım kadrosunda yer aldığını belirtelim. 

Chelsea – Wolverhampton Maç Bilgileri

Chelsea – Wolverhampton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports MAX 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea’de Marc Cucurella, Wesley Fofana, Reece James ve Levi Colwill’in sakatlıkları devam ediyor. Wolverhampton’da Hwang Hee Chan ve Boubacar Traore’nin milli takım kadrosunda yer aldığını belirtelim. 

Chelsea'nin ilk 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Dorde Petkovic, Axel Disasi, Benoit Badiashille, Thiago Silva, Levi Colwill, Enzo Fernandez, Connor Gallagher, Lesley Ugochukwu, Mykhailo Mudryk, Armando Broja, Christopher Nkunku

Wolverhampton'ın ilk 11’i Belli mi?

Wolverhampton’ın muhtemel kadrosu: Jose Sa, Hugo Bueno, Craig Dawson, Max Kilman, Nelson Semedo, Joao Victor, Joe Hodge, Mario Lemina, Pedro Neto, Hee chan Hwang, Matheus Cunha

İddaa Tahmini

Chelsea’nin Premier Lig’de 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Geçen hafta konuk oldukları Liverpool’a 4-1 kaybettiler. Chelsea’ni tek golü ise Nkunku’dan geldi. Premier Lig’de bu hafta Wolverhampton’ı konuk edecekler. Wolverhampton ise geçen hafta Manchester United’a direnemedi. 3-1’den 3-3’ü buldular ama uzatma dakikalarında yedikleri golle 4-3 kaybettiler. Premier Lig’de 4 maç aradan sonra mağlup olan Wolverhampton bu hafta Chelsea’ye konuk olacaklar. Chelsea maçın favorisi. Stamford Bridge’de konuk edecekleri rakibini mağlup ederek üst sıra umutlarını sürdürürler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.41

Hovarda Oranı: MS 1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-4

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolverhampton sürpriz yaptı. Matheus Cunha önderliğinde Chelsea’yi deplasmanda 4-2 mağlup ederek 3 puanı kaptılar.