İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Bournemouth Nottingham Forest Bahis Tahmini 04.02.2024

İngiltere Premier Lig’de heyecan sürüyor. Nottingham Forest deplasmanda, Bournemouth’a konuk olacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

BournemouthNottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Bournemouth kazanır 1.72, beraberlik 4.20, Nottingham Forest kazanır ise 4.70 olarak açıklanmış.

Bournemouth 3 Maçtır Kazanamıyor 

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. West Ham deplasmanına konuk olan Bournemouth mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Solanke’nin golüyle 1 puanı alan Gary O’Neil’ın öğrencileri bu hafta sonu Vitality’de Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Son 3 maçından galibiyet çıkartamayan Bournemouth bu hafta kazanarak kötü gidişatı sona erdirmek istiyor. Maç öncesinde Bournemouth’da Tyler Adamas ve James Hill’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Nottingham Forest Evinde Kaybetti 

Nottingham Forest Premier Lig’de son 2 maçından da puan çıkartamadı. Geçtiğimiz hafta içi City Ground’da konuk ettikleri Arsenal’a 2-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Brentford deplasmanında 3-2 mağlup oldular. Son haftalarda savunmada ciddi problemler yaşayan bir Nottingham Forest var. Premier Lig’de oynadıkları son 11 maçta da kalesini gole kapatamadılar. Bu hafta sonu Vitality’de Bournemouth’a konuk olacak Nottingham Forest’da Willy Bolu, Ibrahim Sangare, Ola Nina milli takım kadrosunda. Divock Origi’nin ise sakatlığı sürüyor. 

Bournemouth – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Bournemouth – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.30’da başlayacak ve Beın Connect sitesinden izlenebilecek.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vitality Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bournemouth’da Tyler Adamas ve James Hill’ın sakatlıkları devam ediyor. Nottingham Forest’da Willy Bolu, Ibrahim Sangare, Ola Nina milli takım kadrosunda. Divock Origi’nin ise sakatlığı sürüyor. 

Bournemouth'un ilk 11’i Belli mi?

Bournemouth’un muhtemel kadrosu: Neto, Max Aarons, Illia Zabarnyi, Marcos Senesi, Milos Kerkez, Philip Billing, Joe Rottwell, David Brooks, Ryan Christie, Jaidon Anthony Semenyo, Dominic Solanke

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Chris Wood

İddaa Tahmini

Bournemouth Premier Lig’de geçtiğimiz hafta içi konuk olduğu West Ham deplasmanından 1 puan ile döndü. Solanke’nin golüyle öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son 3 maçında galibiyet alamayan Bournemouth bu hafta Nottingham Forest’ı konuk edecek. Nottingham Forest’da son 2 maçını kaybetti. Geçen hafta içi Arsenal’a 2-1 mağlup oldular. Vitality’de iyi oynayan bir Bournemouth var. Solanke önderliğinde bu hafta kazanarak moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.51

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bournemouth 2 puan bıraktı. Vitality’de konuk ettikleri Nottingham Forest ile 1-1 berabere kaldılar .