İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United West Ham İddaa Tahmini 04.02.2024

İngiltere Premier Lig’de Pazar günü 4 maç var. West Ham deplasmanda, Manchester United’a konuk olacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

Manchester United ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.68, beraberlik 4.25, West Ham kazanır ise 5.10 olarak açıklanmış.

Manchester United Favori Taraf 

Manchester United Premier Lig’de 2 maç aradan sonra galibiyet ile tanıştı. Geçtiğimiz hafta içi Molineux Ground’da Wolverhampton’a konuk olan Manchester United mücadeleyi 4-3 kazandı. Mainoo’nun uzatma dakikalarında attığı harika golle 3 puanı alan Erik ten Hag’ın ekibi üst sıra takibini devam ettiriyor. Bu hafta sonu ise Old Trafford’da West Ham karşısında 3 puan arayacaklar. Sezonun ilk yarısında oynanan maçı Londra’da 2-0 kaybeden Manchester United bu kez rövanş arayacak. Maç öncesinde Manchester United’da Mason Mount, Tyrell Malacia ve Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor. 

West Ham 6 Maçtır Kaybetmiyor 

West Ham’ın geçtiğimiz hafta içi Bournemouth karşısında kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Maçın başında 1-0 geriye düşen Londra ekibi James Ward Prowse’un attığı golle mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de üst üste 6 maçtır kaybetmeyen David Moyes’un ekibi son 3 maçından da beraberlik ile ayrıldı. Premier Lig’de ilk 4 umutlarını devam ettiriyorlar ama bu hafta Old Trafford’da konuk olacakları Manchester United karşısında işleri zor olacak. Maç öncesinde West Ham’da Said Benrahma kart cezalısı. Lucas Paqueta ve Michail Antonio’nun ise sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United – West Ham Maç Bilgileri

Manchester United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Mason Mount, Tyrell Malacia ve Anthony Martial’ın sakatlığı devam ediyor. West Ham’da Said Benrahma kart cezalısı. Lucas Paqueta ve Michail Antonio’nun ise sakatlıkları devam ediyor. 

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Phil Jones, Raphael Varane, Luke Shaw, Christian Eriksen, Scott McTominay, Markus Rashford, Anthony, Bruno Fernandes, Rasmus Hojlund

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Mohamed Kudus

İddaa Tahmini

Manchester United’da sakatlar yavaş yavaş iyileşiyor. Geçen hafta Wolverhampton deplasmanında önemli bir galibiyet alan Manchester United, rakibini 4-3 mağlup etmişti. Premier Lig’de bu hafta sonu ise West Ham’ı konuk edecekler. West Ham ise hafta içi Bournemouth ile 1-1 berabere kaldı. Geriye düştükleri maçta 1 puanı kurtardılar ama son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyorlar. Manchester United’ın bu hafta kazanmasını bekliyorum. Hojlund önderliğinde 3 puana yakınlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United rahat bir galibiyet aldı. Old Trafford’da West Ham’ı 3-0 mağlup ettiler.