Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Trabzonspor İddaa Tahmini 04.02.2024

Trendyol Süper Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. Beşiktaş iç sahada, Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Beşiktaş ve Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Beşiktaş kazanır 2.04, beraberlik 3.76, Trabzonspor kazanır ise 3.76 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın KGVAR oranının 30.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Beşiktaş 3 Maçtır Kazanamıyor 

Beşiktaş’ta galibiyet hasreti 3 maça çıktı. Geçtiğimiz hafta sonu Sivasspor’un konuğu olan Fernando Santos’un ekibi mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Rey Manaj’ın golüne engel olamadılar ve müacdeleyi 1-0 kaybettiler. Üst üste 3 maçtır kazanamayan Beşiktaş kötü br dönemden geçiyor Son 3 maçlık dilimde Pendikspor, Adana Demirspor ve Sivasspor maçlarından sadece 1 puan çıkartabildiler. Bu hafta sonu ise Vodafone Park’ta Trabzonspor’u konuk edecekler. Karşılaşma öncesinde Beşiktaş’ta Salih Uçan, Emrecan Uzunhan, Vincent Aboubakar, Alex Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor’dan Üst Üste Mağlubiyetler 

Trabzonspor Süper Lig’de üst üste mağlubiyetler yaşayamaya devam ediyor. Bordo Mavililer geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettiği Kasımpaşa karşısında sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 1-0 öne geçtiği maçtan puansız ayrılan Trabzonspor’un mağlubiyet serisi 3 maça çıktı. Süper Lig’de son 4 maçtan ise galibiyet çıkartamayan bir Trabzonspor var. Oyun anlamında da istediği performansı sahaya yansıtamayan Trabzonspor’u bu hafta zor bir maç bekliyor. Vodafone Park’ta Beşiktaş’a konuk olacak Trabzospor’da Hüseyin Türkmen, Filiz Benkovic, Mislav Orsic sakat. Paul Onuachu ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Beşiktaş – Trabzonspor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Salih Uçan, Emrecan Uzunhan, Vincent Aboubakar, Alex Oxlade Chamberlain ve Amir Hadziahmetovic’in sakatlıkları devam ediyor. Trabzospor’da Hüseyin Türkmen, Filiz Benkovic, Mislav Orsic sakat. Paul Onuachu ve Nicolas Pepe ise Afrika Kupası kadrosunda yer alıyor.

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Onur Bulut, Necip Uysal, Daniel Amartey, Bakhtiyor Zaynutdinov, Salih Uçan, Gedson Fernandes, Demir Ege Tıknaz, Rachid Ghezzal, Semih Kılıçsoy, Cenk Tosun

Trabzonspor'un İlk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Filip Benkovic, Eren Elmalı, Benjamin Mendy, Berat Özdemir, Edin Visca, Taxiarchis Fountas, Enis Bardhi, Enis Destan

İddaa Tahmini

Beşiktaş’ta puan kayıpları sürüyor. Geçen hafta Sivasspor’a konuk olan Beşiktaş karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Son 3 maçta da galibiyet çıkartamayan Fernando Santos’un ekibi düşüşünü sürdürüyor. Trabzonspor’da son haftalarda yokları oynuyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 3-2 kaybettiler. Son 3 maçını kaybeden Trabzonspor’da moraller bozuk. Galibiyete ihtiyacı olan iki takımın maçında goller konuşur. Vodafone Park’ta iki takımda skor üretmeyi başarır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.52

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 30.00

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş Vodafone Park’ta 3 puanı aldı. Trabzonspor’u Semih’in golleriyle 2-0 mağlup ederek ilk 4 umutlarını devam ettirdiler.