İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Atalanta Lazio İddaa Tahmini 04.02.2024

4 Şubat Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi‘nde iki ezeli rakip karşı karşıya geliyor. Atalanta‘nın evinde Lazio‘yu konuk edeceği zorlu mücadele, Türkiye saati ile 20:00’de başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Atalanta galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.35, Lazio galibiyetine ise 3.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.96, KGYOK 1.83 oran kazandırıyor.

Atalanta Formunun Zirvesinde

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Udinese’yi sahasında konuk eden Atalanta, karşılaşmadan 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Galibiyeti getiren goller Aleksey Miranchuk ve Gianluca Scamacca’dan gelirken, iki golünde asistini Charles De Ketelaere yaptı. Son haftalarda hem hücum hem de savunmada sergilediği müthiş performanslarla dikkat çeken Atalanta, 4 maçtır kaybetmiyor. Son 4 haftada 3 galibiyet, 1 beraberliğe imza atan Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, 3 maçta da kalesini gole kapattı. Son 2 hafta Frosinone ve Udinese karşısında toplamda 7 golle kazanan Atalanta, kalesinde ise 180 dakikadır gole geçit vermiyor. 21 hafta sonunda 36 puanla 4. sırada yer alan ev sahibi, bu hafta Lazio ile karşı karşıya gelecek. Atalanta ezeli rakibinin karşısına formunun zirvesinde çıkacak.

Lazio 5 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 21. haftasında Napoli karşısına çıkan Lazio, galibiyet serisini ezeli rakibine karşı sürdürmeyi başaramasa da, yenilmezlik serisini 5 haftaya çıkarmayı başardı. Empoli, Frosinone, Udinese ve Lecce karşısında üst üste galibiyetlere imza atan konuk ekip, bu sezon ilk kez 5 maçtan mağlubiyet almadan çıkmayı başardı. Formunun zirvesine çıkan Lazio, bu hafta Atalanta deplasmanında galibiyet arayacak. 34 puanl ligin 7. sırasında yer alan Maurizio Sarri ve öğrencileri, kazanarak üst sıralara yetişmek istiyor. Son 5 haftada kalesinde sadece 2 gole izin veren Lazio, rakip fileleri ise 8 kez havalandırdı. Sezonun ilk yarısında Atalanta engelini 3-1’lik galibiyetle geçmeyi başaran konuk ekip, bu kez ezeli rakibini deplasmanda mağlup etmek istiyor.

Atalanta – Lazio Maç Bilgileri

Atalanta – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Azzurri d’Italia Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atalanta takımında Teun Koopmeiners ve Isak Hien’in sakatlıkları devam ederken, Ademola Lookman ülkesinin milli takım kadrosunda. Lazio’da ise Patric Gabarron’un sakatlığı devam ederken, Danilo Cataldi ise kart cezalısı.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Sead Kolasinac, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Mario Pasalic, TGianluca Scamacca, Aleksey Miranchuk.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Elseid Hysaj, Patric Gabarron, Felipe Anderson, Matteo Guendouzi, Daichi Kamada, Adam Marusic, Nicolo Rovella, Luis Alberto, Gustav Isaksen, Gila Fuentes.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde hem Atalanta hem de Lazio yükselişe geçti. Son haftalarda adlığı iyi sonuçların yanı sıra, savunma başarısıyla da öne çıkan iki ezeli rakip, bu hafta galibiyet arayacak. İyi savunma performansları sergileyen tarafların, ilk yarıda birbirlerine geçit vermeyeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.86

Hovarda Oranı: İY 0, Oran 2.05

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta iç sahada iyi bir performans sergiledi. Devre arasına 2-0’lık üstünlükle giren Atalanta, ikinci yarıda ise yediği tek gole karşılık, 3. golü buldu. Ev sahibi 3 golle 3 puanı aldı ve zorlu Lazio engelini kayıpsız geçti.