İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Juventus İddaa Tahmini 04.02.2024

İtalya Serie A Ligi‘nde 15 haftadır mağlup olmayan lider İnter, 17 maçtır namağlup ilerleyen liderin en yakın takipçisi Juventus, 4 Şubat Pazar akşamı karşı karşıya geliyor. Derbi heyecanı Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.50, Juventus galibiyetine ise 4.90 oran belirlemiş durumda. Bets10 derbide takipçileri için hazırladığı özel oran fırsatlarında, Juventus 0.5 Üst seçeneğine tercih edenlere, 30.00 oran kazanma şansı sunuyor.

İnter Kritik Virajda

İtalya Süper Kupa zaferinin ardından İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina’yı deplasmanda mağlup etmeyi başaran İnter, 1 maç eksiğe rağmen liderlik koltuğunu Juventus’un ellerinden geri almayı başardı. 1 puan farkla liderliğine devam eden Simone Inzaghi ve öğrencileri, 15 maçtır ligde mağlubiyet yüzü görmüyor. Son 15 haftayı 12 galibiyet, 3 beraberlikle geride bıraktılar. Ligde bu sezon ev sahibini mağlup edebilen tek takım ise Sassuolo oldu. Monza deplasmanında alınan 5-1’lik galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Fiorentina karşısında kazanmaya devam ettiler. Rakip fileleri tam 50 kez havalandıran İnter, kalesinde ise sadece 10 gole izin verdi. Ligin en iyi gol istatistiklerine sahip olan ev sahibi, sezonun ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı Juventus ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yolunda kritik bir viraja gelen İnter, derbiyi kazanarak puan farkını açmak istiyor.

Juventus Liderliği Geri Verdi

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta 10 kişiyle Empoli’ye karşı üstünlük kuramayan Juventus, liderlik koltuğunda sadece 1 hafta oturdu. Maç fazlasıyla İnter’i geçmeyi başaran Massimiliano Allegri ve öğrencileri, Empoli karşısında alınan 1-1’lik beraberliğin ardından, maç fazlasına rağmen liderin 1 puan gerisine düştü. Tam 17 haftadır ligde maç kaybetmeyen JUVE, 13 galibiyet, 4 beraberliğe imza attı. Avrupa’dan aldığı men cezasının ardından rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çeviren konuk ekip, 22 maçın 21’inde skor üretmeyi başardı. Dusan Vlahovic son haftalarda takımının yenilmezlik serisini sürdürmesinde başrol oynadı. İnter derbisinde galibiyete ihtiyacı olan Juventus, bu sezon sadece Sassuolo deplasmanından mağlubiyetle döndü. Kıyasıya bir şampiyonluk yarışının içerisinde yer alan konuk ekip, lider İnter’i yakalama şansını kaçırmak istemiyor.

İnter – Juventus Maç Bilgileri

İnter – Juventus Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 22.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında Juan Cuadrado’nun sakatlığı devam ediyor. Juventus cephesinde ise Arkadiusz Milik, Nicolo Fagioli ve Paul Pogba’ın cezaları devam ediyor. Moise Kean ve Mattia De Sciglio’nun ise sakatlıkları bulunuyor.

İnter‘in ilk 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Yann Sommer, Matteo Darmian, Aurel Bisseck, Francesco Acerbi, Federico Dimarco, Nicolo Barella, Carlos Augusto, Davy Klaassen, Hakan Çalhanoğlu, Marcus Thuram, Lautaro Martinez.

Juventus’un 11’i Belli mi?

Juventus’un muhtemel kadrosu: Wojciech Szczesny, Danilo, Bremer, Daniele Rugani, Manuel Locatelli, Adrien Rabiot, Filip Kostic, Nicolussi Caviglia, Andrea Cambiaso, Dusan Vlahovic, Kenan Yıldız.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirveyi bırakmayan İnter, en yakın takipçisi Juventus’u konuk ediyor. 15 maçtır kaybetmeyen İnter ve 17 haftadır namağlup ilerleyen Juventus’un mücadelesinde, taraf bahsi oldukça güç. Lideri yakalamak isteyen Juventus, deplasmanda kazanmak zorunda. Dusan Vlahovic’in müthiş performansı son maçlara damga vururken, Juventus lider karşısında skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: Juventus 0.5 ÜST, Oran 1.49

Bets10 Oranı: Juventus 0.5 ÜST, Oran 30.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Dev derbide skoru belirleyen isim Federico Gatti oldu. 37. dakikada kendi kalesine attığı gol, İnter’i galibiyete taşıdı. Lider evinde kazanarak, Juventus ile puan farkını açmayı başardı. Derbinin ilk yarısında üstünlüğü yakalayan İnter, ikinci yarıda skoru korumayı bildi.