Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Le Havre İddaa Tahmini 04.02.2024

İddaa fikstüründe 4 Şubat Pazar günü yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Monaco ile Le Havre karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 15:00’te başlayan mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Monaco galibiyetine 1.49, beraberliğe 4.45, Le Havre galibiyetine ise 6.80 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.32, beraberliğe 3.99, konuk ekibe ise 5.56 oran veriyor.

Monaco 2 Haftadır Kazanamıyor

Monaco cephesinde eksikler dikkat çekerken, Adi Hütter ve öğrencileri 2 haftadır puan kayıplarına engel olamıyor. Sezona son derece iyi bir başlangıç yapan Monaco, son haftalarda sakat ve cezalıların yanı sıra, milli takım kadrosuna giden oyuncularının yokluğunda, puan kayıplarını arttırdı. Reims’e karşı iç sahada alınan 3-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta Marsilya ile deplasmanda 2-2 berabere kaldılar. Ezeli rakibi karşısında 2 kez öne geçmeyi başaran Monaco, 9 kişiyle tamamladığı mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Zirveyle arasında 10 puan fark bulunan ev sahibi, bu hafta Le Havre karşısında galibiyet arayacak. Ligin 4. sırasında yer alan Monaco, 19 maçta 36 gol bulmayı başarırken, kalesinde 27 gole engel olamadı.

Le Havre Mağlubiyetten Zor Kurtuldu

Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, ilk 19 haftalık fikstürü 5 galibiyet, 8 beraberlik, 6 mağlubiyetle geride bırakırken, 23 puanla 11. sırada kendisine yer buldu. Küme düşme hattından uzak kalmayı başaran Luka Elsner’in öğrencileri, son haftalarda kolay kolay maç kaybetmedi. 4 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktılar. Sadece 10 kişi kaldığı Reims deplasmanında mağlubiyet alan Le Havre, galibiyetlerini ise Nice ve Lyon’a karşı 3-1’lik skorlarla aldı. Son 4 haftada 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 5 gole engel olamadı. 23 puanla ligin 11. sırasında yer alan Le Havre, düşme hattının 7 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son maçta Lorient’e karşı 1-0’lık üstünlüğünü koruyamayan konuk ekip, son 5 dakikada bulduğu 2 golle, sahadan 1 puan aldı.

Monaco – Le Havre Maç Bilgileri

Monaco – Le Havre Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 15.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Eliot Matazo, Caio Henrique, Breel Embolo’nun sakatlıkları devam ediyor. Mohamed Camara, Takumi Minamino milli takımlarına giderken, Denis Zakaria ve Guillermo Maripan ise kart cezalısı. Le Havre cephesinde ise Yoann Salmier’in sakatlığı devam ediyor. Rassoul Ndiaye’nin ise kart cezası devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Chrislain Matsima, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Denis Zakaria, Jean Lucas, Youssouf Fofana, Maghnes Akliouche, Soungoutou Magassa, Folarin Balogun, Wissam Ben Yedder.

Le Havre'nin ilk 11’i Belli mi?

Le Havre’nin muhtemel kadrosu: Arthur Desmas, Étienne Youte Kinkoue, Gautier Lloris, Yoann Salmier, Nolan Mbemba, Christopher Operi, Daler Kuzyaev, Josue Casimir, Nabil Alioui, Issa Soumare, Emmanuel Sabbi.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen, Monaco zirve takibini sürdürüyor. Lider ile arasındaki puan farkını daha fazla açılmasını istemeyen Monaco, bu hafta iç sahada Le Havre’yi mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.32

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco üstünlüğünü koruyamadı. İlk yarıda iki takımda birbirlerine üstünlük kuramazken, ikinci yarının başında Wissam Ben Yedder ile öne geçen Monaco, 3 dakika içerisinde kalesinde beraberlik golünü gördü. Taraflar sahadan 1’er puanla ayrıldı.