Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lille Clermont İddaa Tahmini 04.02.2024

Lille sahasında Clermont‘u konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 20. haftası kapsamında 4 Şubat Par akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak zorlu mücadeleyi, beIN CONNECT ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Rexbet, Lille galibiyetine 1.42, beraberliğe 4.70, Clermont galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Lille’i Mağlup Etmek Kolay Değil

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lille, Fransa Ligue 1’de 6 maçtır iç sahada maç kaybetmezken, son 13 haftalık fikstürde ise sadece 1 kez mağlubiyet yaşadı. Son haftalarda kolay maç kaybetmeyen Paulo Fonseca’nın öğrencileri, üst sıraları zorlamaya devam ediyor. 10 maçlık yenilmezlik serisi ev sahibi adına Strasbourg deplasmanında 2-1’lik mağlubiyetle son bulurken, Lille son 2 haftadan 4 puan toplamayı başardı. İç sahada Lorient’e karşı alınan 3-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimi hafta 45 dakika boyunca 10 kişi mücadele ettikleri Montpellier deplasmanından golsüz beraberlikle döndüler. 32 puanla ligin 5. sırasında yer alan Lille, bu hafta iç sahada Clermont’a karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi kazanarak seriyi sürdürmek istiyor.

Clermont Düşme Potasında

Fransa Ligue 1’in son 2 haftasından alınan 4 puan, Clermont’un düşme potasından kurtulması için yeterli olmadı. Fransa Ligue 1’de üst üste 6 maçta yaşanan puan kayıplarının ardından, Nantes deplasmanından aldıkları 2-1’lik galibiyetle, puan kayıplarına dur demeyi başardılar. Geçtiğimiz hafta ise Strasbourg ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. En alt sırada yer alan Lorient’in ardından, ilk 19 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Clermont, bu hafta seriyi Lille deplasmanında sürdürmek istiyor. 19 haftalık fikstürü 3 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyetle geride bırakan Pascal Gastien’in öğrencileri, kalesinde 28 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise 14 kez havalandırabildi. Kümede kalma savaşı devam eden Clermont, sezonun ilk yarısında bu hafta karşı karşıya geleceği Lille ile iç sahada golsüz berabere kalmıştı.

Lille – Clermont Maç Bilgileri

Lille – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pierre Mauroy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lille cephesinde Ivan Cavaleiro ve Bafode Diakite’nin sakatlıkları devam ediyor. Ayyoub Bouaddi ise kart cezalısı. Clermont takımında ise Komnen Andric, Cheick Konate ve Alan Virginius’un sakatlıkları devam ederken, Jeremie Bela ülkesnini milli takım kadrosunda.

Lille’in 11’i Belli mi?

Lille’in muhtemel kadrosu: Lucas Chevalier, Alexsandro Ribeiro, Santos Carvalho, Leny Yoro, Nabil Bentaleb, Ignacio Miramon, Remy Cabella, Angel Gomes, Edon Zhegrova, Gabriel Gudmundsson, Jonathan David.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Mehdi Zeffane, Florent Ogier, Cham Saracevic, Bilal Boutobba, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

İddaa Tahmini

Lille üst sıraları bırakmıyor. Fransa Ligue 1’de uzun süredir kolay maç kaybetmeyen ev sahibi, ligin formda takımları arasında yer almayı başardı. Bu hafta küme düşme hattında yer alan Clermont karşısında iç saha avantajını iyi değerlendireceklerini ve sahadan 3 puanla ayrılacaklarını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.25

Rexbet Oranı: MS 1, Oran 1.42

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lille taraftarı önünde 3 puanı 4 golle aldı. Zor günler geçiren Clermont karşısında hataya yer vermeyen Lille, rahat bir galibiyetle haftayı noktaladı. Kazananları tebrik ederiz.