Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Metz Lorient Maç Tahmini 04.02.2024

Fransa Ligue 1‘de ilk 19 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan Metz ve Lorient, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi futbol severler beIN CONNECT ekranlarından canlı izleme şansına sahip.

Betroad, Metz galibiyetine 2.30, beraberliğe 3.20, Lorient galibiyetine ise 3.40 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.10, KGYOK 1.72 oran kazandırıyor.

Metz Zor Günler Geçiriyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Metz, Fransa Ligue 1’de zor günlerden geçiyor. Son 6 haftanın tamamında mağlubiyet yaşayan Laszlo Bölöni’nin öğrencileri, adım adım küme düşme hattına yaklaştı. Son 6 haftada sırasıyla Lille, Brest, Montpellier, PSG, Toulouse ve Nice’a karşı mağlubiyetler alan Metz, kalesinde 9 gole engel olmayı başaramazken, rakip fileleri ise sadece 1 kez havalandırabildi. Son haftaların en zayıf performanslarından birini sergileyen ev sahibi, 19 haftadan 4 galibiyet çıkarırken, 15 maçta puan kayıplarına engel olamadı. Bu hafta en alt sırada yer alan Lorient’e karşı evinde galibiyet arayacak olan Metz, sezonun ilk yarısında rakibini 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başarmıştı.

Zayıf Halka Lorient

Fransa Ligue 1’in 19. haftasında Le Havre’yi iç sahada konuk eden Lorient, 9 maç sonra galibiyete ilk kez bu kadar yaklaşırken, son dakika golüyle skoru koruyamadı ve karşılaşma 3-3’lük beraberlikle sonuçlandı. Savunmada gösterdiği zafiyetleri bu kez hücum hattındaki etkisiyle telafi etmeyi başaran Lorient, galibiyet hasretinin 10 haftaya çıkmasıyla birlikte, en alt sıradan kurtulmayı başaramadı. Regis Le Bris önderliğinde zor günler geçiren Lorient, son 10 haftalık fikstürü 7 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bıraktı. 19 haftalık fikstürden ise sadece 2 galibiyet çıkarabildiler ve geri kalan 17 haftada puan kayıpları devam etti. Kalesini 19 maç sonunda 41 gole kapatmayı başaramayan Lorient, rakip fileleri ise 21 kez havalandırabildi. Lige tutunmakta zorlanan Lorient, bu hafta en yakın rakiplerinden Metz karşısında galibiyet arayacak.

Metz – Lorient Maç Bilgileri

Metz – Lorient Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Saint-Symphorien Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Metz takımında Ablie Jallow’un sakatlığı devam ederken, Christophe Herelle ise ülkesinin milli takım kadrosunda. Lorient cephesinde ise Benjamin Mendy, Quentin Boisgard, Quentin Boisgard, Igor Silva, Aiyegun Tosin ve Adrian Grbic’in sakatlıkları devam ediyor. Gedeon Kalulu ve Sirine Doucoure ise milli takımlarına gittiler.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Kevin N’Doram, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

Lorient’in 11’i Belli mi?

Lorient’in muhtemel kadrosu: Yvon Mvogo, Souleymane Isaak Toure, Panos Katseris, Bonke Innocent, Julien Ponceau, Eli Junior Kroupi, Theo Le Bris, Julien Ponceau, Igor Carioca, Laurent Abergel, Romain Faivre.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de son haftaların en zayıf halkaları arasında yer alan Metz ve Lorient, 20. haftada kozlarını paylaşıyor. Maç kazanmakta ve kalesini gole kapatmakta fazlasıyla zorlanan iki takımda, güven vermekten çok uzakta. Mücadelede Metz ve Lorient’in karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollerin atıldığı mücadelede, Lorient ligde kalmak adına önemli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Ligde zor günler geçiren taraflar beklediğimiz gibi, 90 dakika sonunda skor üretti.