Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Reims Toulouse Maç Tahmini 04.02.2024

4 Şubat Pazar akşamı beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17:00’de canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Reims ile Toulouse karşı karşıya geliyor.

Auguste Delaune Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Reims galibiyetine 1.82, beraberliğe 3.75, Toulouse galibiyetine ise 4.45 oran belirlemiş durumda.

Reims Yükselişe Geçti

Fransa Ligue 1’de üst sıraları bırakmayan Reims, ilk 19 haftalık fikstürü 9 galibiyet, 3 beraberlik, 7 mağlubiyetle geride bırakırken, 30 puanla ligin 6. sırasında yer aldı. Son 3 haftalık fikstürde yükselişe geçen William Still’in öğrencileri, 2 galibiyet, 1 beraberlikle 7 puan topladı. Le Havre Monaco karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Reims, 2 haftada rakip fileleri 4 kez havalandıran Reims, geçtiğimiz hafta Nantes karşısında skor üretemedi ve karşılaşmadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Son 3 haftada kalesini 2 kez gole kapatmayı başaran ev sahibi, 19 hafta sonunda ise kalesinde 24 gole izin vererek, ligin iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Reims bu hafta iç sahada Toulouse’a karşı galibiyet arayacak. Ev sahibi seriyi sürdürmek istiyor.

Toulouse Maç Kazanmakta Zorlanıyor

Toulouse, Fransa Ligue 1’de küme düşme hattının 1 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Carles Martinez yönetiminde ilk 19 hafta itibariyle galibiyet almakta zorlanan konuk ekip, 19 haftanın 16’sında puan kayıplarına engel olamadı. 10 hafta boyunca devam eden puan kayıplarının ardından, 2 hafta önce Metz deplasmanında galibiyet hasretine son vermeyi başaran Toulouse, 10 kişi kalan rakibine karşı aldığı 1-0’lık galibiyetin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Lens’e karşı 2-0’lık skorla mağlup oldu. Puan kayıplarına kaldığı yerden devam eden konuk ekip, bu hafta ise Reims deplasmanında galibiyet arayacak. Küme düşme hattından uzak kalmak için galibiyete ihtiyaçları var.

Reims – Toulouse Maç Bilgileri

Reims – Toulouse Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Auguste Delaune Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Reims cephesinde Valentin Edoa ve Maxime Busi’nin sakatlıkları devam ediyor. Junya Ito ve Keito Nakamura ise milli takımlarına gittiler. Toulouse’da ise Kevin Keben, Zakaria Aboukhlal ve Denis Genreau’nun sakatlıkları devam ediyor. Logan Costa ve Moussa Diarra ise milli takımlarına gittiler.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Salama, Thomas Foket, Michael Richardson, Teddy Teuma, Mamadou Diakhon, Mohammed Daramy.

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Mawissa Elebi, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Vincent Sierro, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de 3 haftadır maç kaybetmeyen Reims, üst sıralardaki yerini sağlamlaştırdı. Ev sahibi bu hafta ligde zor günler geçiren ve maç kazanmakta fazlasıyla zorlanan Toulouse karşısında, seriyi 3 puanla taçlandıracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 2-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse fişi ilk yarında çekti. Konuk ekip devre arasına 3-0’lık üstünlükle girerken, ikinci yarıda 2 kez fileleri havalandırmayı başaran Reims’e, goller karşılaşmadan puan almak için yeterli olmadı.