İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Napoli Hellas Verona İddaa Tahmini 04.02.2024

Napoli sahasında Hellas Verona‘yı konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi‘nin 23. hafta mücadelesi, 4 Şubat Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak. Mücadeleyi S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

Hovarda, Napoli galibiyetine 1.44, berberliğe 4.65, Hellas Verona galibiyetine ise 7.60 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.82, 2.5 Alt 1.99 oran kazandırıyor.

Napoli 3 Puan Peşinde

Napoli’de kötü gidişat devam ediyor. İtalya Kupası’na veda eden Napoli, Süper Kupa finalinde ise İnter’e karşı kaybetti. İki kulvarda birden veda etmekten kurtulamayan ev sahibi, bu sezon en iyi performansını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde gösterdi ve Son 16 biletini cebine koydu. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 21 hafta bittiğinde lider ile arasında 22 puan fark var. Walter Mazzarri hamlesi kötü gidişata çare olmazken, teknik adam değişikliğine rağmen üst sıralara yetişmeyi başaramayan Napoli, bu hafta Hellas Verona’yı sahasında konuk edecek. Geçen hafta Atalanta derbisinden golsüz beraberlikle dönen ev sahibi, son 5 haftanın 4’ünde puan kaybetti. Sezonu ilk yarısında Hellas Verona’ya karşı 3-1’lik galibiyet aldıklarını belirtelim.

Hellas Verona Deplasmanda Etkisiz

İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta Napoli deplasmanına konuk olacak olan Hellas Verona, dış sahada 10 maçtır kazanamıyor. 11 deplasman maçında ise sadece Empoli’yi mağlup edebildiler. Ligin en kötü savunma performanslarından birini sergileyen Marco Baroni ve öğrencileri, genel performans grafiğiyle ise küme düşme tehlikesini yakından hissediyor. 21 haftayı 4 galibiyet, 6 beraberlik, 12 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, küme düşme hattının 1 puan üzerinde yer alıyor. Deplasmanda alınan 2-1’lik Roma mağlubiyetinin ardından, geçtiğimiz hafta iç sahada Frosinone ile 1-1 berbere kaldılar. 2 haftada 5 puan kaybeden konuk ekipte, kötü gidişat devam ediyor.

Napoli – Hellas Verona Maç Bilgileri

Napoli – Hellas Verona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Diego Armando Maradona Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Napoli’de Natan, Alex Meret ve Mathias Olivera’nın sakatlıkları devam ederken, Victor Osimhen ise milli takımında. Hellas Verona cephesinde ise Alessandro Berardi’nin sakatlığı devam ediyor.

Napoli’nin 11’i Belli mi?

Napoli’nin muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Amir Rrahmani, Mario Rui, Leo Oestigaard, Giovanni Di Lorenzo, Stanislav Lobotka, Piotr Zielinski, Michel Cajuste, Jesper Lindstrom, Khvicha Kvaratskhelia, Giovanni Simeone.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Bruno Amione, Tomas Suslov, Jackson Tchatchoua, Martin Hongla, Filippo Terracciano, Pawel Dawidowicz, Milan Djuric, Michael Folorunsho, Juan Manuel Cruz, Cyril Ngonge.

İddaa Tahmini

Üst sıralara yetişmek için galibiyete ihtiyacı olan Napoli, deplasmanda ligin en kötü performanslarından birini sergileyen Hellas Verona ile karşı karşıya gelecek. Napoli’nin iç sahada zorlanmadan kazanacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.70

Hovarda Oranı: H1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Napoli iç sahada Khvicha Kvaratskhelia ve Cyril Ngonge’nin golleriyle kazandı. Ev sahibi1-0 geriden gelerek 2-1’lik galibiyete imza atarken, iç sahada Hellas Verona’ya karşı zor anlar yaşadı ve beklediğimiz etkiyi gösteremedi.