İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Torino Salernitana Maç Tahmini 04.02.2024

4 Şubat Pazar günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14:30’da canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Torino ile Salernitana karşı karşıya gelecek.

Betelli, 3 haftadır maç kaybetmeyen Torino galibiyetine 1.52, beraberliğe 4.15, ligin en alt sırasına demir atan Salernitana galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda.

Torino 3 Maçtır Kaybetmiyor

İtalya Serie A Ligi’nin 22. haftasında Cagliari deplasmanına konuk olan Torino, fişi ilk yarıdan çekti. Karşılaşmanın ilk yarısını Duvan Zapata ve Samuele Ricci ikilisini golleriyle 2-0 önde kapatan ev sahibi, ikinci yarıda ise rakibine sadece 1 gol şansı verdi. İtalya Serie A Ligi’nde son 3 hafta maç kaybetmeyen Ivan Juric’in öğrencileri, Napoli ve Cagliari karşısında kazanırken, Genoa ile golsüz berabere kaldı. Torino sadece son 3 haftalık fikstürde değil, son 12 haftalık fikstürde de iyi sonuçlara imza attı. 12 haftada sadece Fiorentina ve Bologna deplasmanlarından mağlup dönen ev sahibi, iç sahada 5 maçtır kaybetmiyor. Bu hafta taraftarları önünde ligin en alt sırasındaki Salernitana’yı konuk edecekler. Sezonun ilk yarısında Salernitana’ya karşı deplasmanda 3-0’lık net bir galibiyete imza atmışlardı.

Salernitana En Alt Sırada

Salernitana, İtalya Serie A Ligi’nde 4 haftadır mağlubiyetlerden kurtulamazken, en alt sırada kalmaya devam etti. İlk 22 haftayı 2 galibiyet, 6 beraberlik, 14 mağlubiyetle geride bırakan ve ligin en kötü performansını sergileyen konuk ekip, 22 maç sonunda kalesinde 44 gole engel olmazken, rakip fileleri ise sadece 19 kez havalandırabildi. Kötü gidişata çare olarak göreve gelen Filippo Inzaghi, puan kayıplarına henüz çare olamadı. Ligin uzak ara en kötü savunma performansını sergileyen Salernitana, 4 maçlık fikstürde sırasıyla Juventus, Napoli, Genoa ve Roma’ya karşı mağlup oldu. Düşme hattının üzeriyle puan farkı 6’ya yükselirken, konuk ekip sergilediği futbol ve aldığı sonuçların ardından, toparlanmak adına güven vermekten çok uzak kaldı.

Torino – Salernitana Maç Bilgileri

Torino – Salernitana Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Olimpico Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Torino’da Alessandro Buongiorno kart cezalısı. Ivan Ilic ve Perr Schuurs’un ise sakatlıkları devam ediyor. Salernitana takımında ise Norbert Gyömber, Lorenzo Pirola ve Federico Fazio’nun sakatlıkları devam ediyor. Lassana Coulibaly ve Jovane Cabral’ın ise milli takımlarına gittiklerini belirtelim.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Raoul Bellanova, Nikola Vlasic, Mergim Vojvoda, Karol Linetty, Adrien Tameze, Demba Seck, Nemanja Radonjic, Duvan Zapata.

Salernitana’nın 11’i Belli mi?

Salernitana’nın muhtemel kadrosu: Benoit Costil, Salomon Sambia, Federico Fazio, Matteo Lovato, Domagoj Bradaric, Agustin Martegani, Mateusz Legowski, Emil Bohinen, Antonio Candreva, Giulio Maggiore, Simmy.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’de 3 haftadır mağlup olmayan, son 12 haftada ise sadece 2 kez mağlup olan Torino, üst sıraları bırakmıyor. Bu hafta iç sahada Salernitana karşısına çıkacak olan Ivan Juric’in öğrencileri, seriyi 3 puanla sürdürecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.52

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Torino, İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf halkası olarak yoluna devam eden Salernitana karşısında, golsüz beraberlikten kurtulamadı. 90 dakika golsüz eşitlikle geçilirken, iki takımda puanları bölüştü.